CS2 Architecten

CS2 Architecten, gevestigd in Westerhoven, is met bijna 40 jaar ervaring in het vak, met recht uitgegroeid tot een specialist in de woningbouw én utiliteitsbouw. Doordat het bureau uit meerdere medewerkers bestaat, beschikt het over veel ervaring en inspiratie. Het team realiseert projecten voor zowel de particuliere klant als de zakelijke markt waarbij, de stijl van de ontwerpen erg uiteenloopt. Daarentegen staat eigentijdse architectuur hierbij altijd centraal.

Informatie over CS2 Architecten


_T5B745
previous arrow
next arrow

Actief betrokken

Het veelzijdige team is constant op zoek naar grenzen binnen de bouwregelgeving en er wordt nauw samengewerkt met de opdrachtgever en andere partijen, hierdoor komen zij tot een optimaal resultaat. Naast het ontwikkelen van bouwplannen is het bureau actief betrokken bij het realiseren van een project. Met een nauwlettend oog op alle bijkomende zaken als de bouwbegeleiding en procesbewaking biedt ze de aandacht die het verdient.

Slimme oplossingen op maat

Vandaag de dag behoren duurzaamheid, energiebewust en verantwoord bouwen tot gebruikelijke en vanzelfsprekende terminologie. Dit is bij het architectenbureau logischerwijs gemeengoed. Door kansen te benutten en slimme oplossingen op maat te bieden zijn de ontwerpen, naast aantrekkelijk voor het oog, ook uiterst functioneel. Er wordt bijvoorbeeld volop gebruikgemaakt van bestaand licht; zonne-energie en warmteterugwinning.