CUBE, Quooker, Quooker Nederland BV, kokendwaterkraan

  • Quooker Nederland BV
    Staalstraat 1
    2984AJ Ridderkerk

CUBE: Koel bruisend en gefilterd water | Quooker

Met trots presenteren wij de nieuwste innovatie van Quooker: CUBE, het gekoeldwaterreservoir. Hiermee geeft de Quooker-kraan naast koud, warm en kokend, nu ook koel bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één en dezelfde kraan. Ideaal om te genieten van een glas puur, gezuiverd water of om lekkere limonades en cocktails te maken. Simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu want de CUBE maakt plastic waterflessen overbodig.

Nieuwe functie

De nieuwe functie brengt nóg meer gemak en plezier in de keuken en is bovendien zeer veilig in gebruik. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Houd je de draaiknop iets langer vast, en draai je dan, komt er gefilterd water uit de kraan. Kokend water tappen, terwijl je bruisend water bedoelde, is dus niet mogelijk.

Onderin het keukenkastje

Het CUBE reservoir komt onderin het keukenkastje te staan, naast het reservoir. Er zitten twee filters in, die het water even goed zuiveren, als het water dat in flessen uit de winkel komt. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, goed voor 70 liter koud bruiswater.

CUBE, Quooker, Quooker Nederland BV, kokendwaterkraan

Eenvoudig

De CUBE bestel je met één van de Quooker-kokendwaterkranen en -reservoir. Standaard leveren we één CO2-cilinder mee voor bruisend water. Als de waterstraal zwakker wordt en er minder koolzuur in het water zit, is de cilinder aan vervanging toe. De klant bestelt vier nieuwe CO2-cilinders eenvoudig via quooker.nl. De oude cilinder kan men kosteloos retourneren aan Quooker. De filters voor het gefilterde water in het CUBE reservoir gaan ongeveer een jaar mee. Als het reservoir begint te piepen, is het tijd voor nieuwe, ook te bestellen via quooker.nl.

 

Tekst: Quooker
Fotografie: Quooker

___

Meer projecten zien van Quooker?