Quooker, CUBE, Quooker CUBE, kokendwaterkraan

  • Quooker B.V.
  • Staalstraat 1
  • 2984 AJ Ridderkerk

CUBE | Quooker

Nu ook koel bruisend en gefilterd water

De nieuwste innovatie van Quooker is de CUBE. Hiermee geeft een Quooker-kraan naast koud, warm en kokend, nu ook koel bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één en dezelfde kraan. Simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu; plastic waterflessen in huis halen, is niet langer nodig.

Naast de welbekende kokendwaterkraan breidt Quooker het assortiment nog verder uit. Met de nieuwe CUBE geniet je op ieder moment van de dag van gezuiverd en bruisend water. Zo kun je de lekkerste drankjes in één handomdraai maken met het heerlijke bruiswater. Op deze manier hoef je nooit meer flessen in huis te halen. Lekker makkelijk en milieubewust tegelijkertijd.

Quooker, CUBE, Quooker CUBE, kokendwaterkraan

Quooker CUBE

Met een Quooker in jouw keuken kan je op een makkelijke en veilige manier kokend water tappen. Veiligheid is bij Quooker erg belangrijk en staat bij de CUBE dan ook voorop. Het is niet mogelijk om kokend water te tappen, terwijl je bruisend water bedoelde. De CUBE bestel je met één van de Quooker-kokendwaterkranen en – reservoirs. De CUBE kan netjes weggewerkt worden in het keukenkastje. Hier zit dan ook het filter dat het water zuivert, net zoals het water wat uit de supermarkt flessen komt. Aan het reservoir zit een CO2-cilinder, dat goed is voor 70 liter koud bruiswater.

Quooker, CUBE, Quooker CUBE, kokendwaterkraan

Quooker, CUBE, Quooker CUBE, kokendwaterkraan

Goedkoop mineraalwater

Wie veel mineraalwater drinkt, is met een Quooker die bruisend water geeft, een stuk goedkoper uit, dan met waterflessen uit de winkel. Reken maar mee. De kosten voor vier CO2-cilinders, die je nodig hebt om bruisend water uit je Quooker te kunnen tappen, zijn € 70. Samen zijn ze goed voor 280 liter bruisend water. Dat is € 0,25 per liter. Het gefilterde water kost € 0,03 per liter. Stel dat jullie thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinken en een liter mineraalwater € 0,50 kost. Dan bespaar je meer dan € 200 per jaar.

Is de CUBE iets voor in jouw keuken?

___

Fotografie: Quooker

quooker, kokend waterkraan, kraan, keukens

Meer bekijken van Quooker? 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 05 | dec | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media