CUBIC OUTDOOR LIVING

CUBIC OUTDOOR LIVING voegt comfort en luxe toe aan jouw buitenruimte. Het bedrijf is namelijk gespecialiseerd in luxe buitenkeukens en hoogwaardige opbergoplossingen zoals buitenkasten en kussenboxen. Hun producten kenmerken zich door hun betrouwbaarheid, de aandacht voor details en duurzaamheid. De productie vindt plaats in Duitsland en omdat het bedrijf zelf het volledige proces begeleidt kunnen zij altijd maatwerk bieden. Ieder meubelstuk wordt dan ook volledig naar de wensen en eisen van hun klanten vormgegeven. Zo is er altijd wel een passende oplossing te vinden. Samen met hun partners van NOA wil Cubic Outdoor Living de buitenbeleving van hun klanten zo compleet mogelijk maken!

Informatie over CUBIC OUTDOOR LIVING


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
previous arrow
next arrow

Jarenlange ervaring gecombineerd met modern design

Sinds 2016 heeft het familiebedrijf zich gespecialiseerd in de productie van weerbestendige en waterdichte buitenkeukens voor het premiumsegment. Ieder meubelstuk wordt dus volledig met de hand gemaakt in een fabriek die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De productie van buitenmeubels vereist een diepgaande kennis waar CUBIC OUTDOOR LIVING over beschikt. Door hun jarenlange ervaring slagen er keer op keer in meubels te produceren die het hele jaardoor bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Het bedrijf staat voor authenticiteit. Dit komt doordat zij ervoor zorgen dat de keuken onderdeel wordt van de buitenruimte. Er wordt gekeken naar de wensen en eisen van de klant en de mogelijkheden die de tuin biedt. Ieder product is uniek.

Het ontwerp van het buitenmeubilair werd door de jaren heen verfijnd en is ontworpen om een feel-good factor aan de tuin toe te voegen. Een meubelstuk CUBIC OUTDOOR LIVING verplaatst het hart van het huis naar de tuin en vergoot daarmee de heerlijke leefomgeving.

Buiten koken in een hoogwaardige keuken

De garantie voor een perfecte buitenkeuken is het materiaal waarvan het wordt gemaakt. Het hout, keramiek, natuursteen en het eigen CUBIC materiaal zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Bovendien is het recyclebaar en wordt het op een duurzame manier gewonnen. Met de materialen werden vier verschillende CUBIC OUTDOOR KITCHEN-collecties gecreëerd. Hiermee is alles mogelijk, van de landelijke stijl tot een minimalistisch buitenconcept. Bovendien zorgen de hoogwaardige materialen ervoor dat functionaliteit en esthetiek worden gecombineerd. En met een veelvoud aan combinatie- en vormgevingsmogelijkheden zijn de buitenkeukensystemen een ware toevoeging aan iedere buitenruimte.