Culimaat, Exclusieve keukens, Keukendesign, Keukenvormgevers, interieur
Culimaat, Exclusieve keukens, Keukendesign, Keukenvormgevers, interieur
Culimaat, Exclusieve keukens, Keukendesign, Keukenvormgevers, interieur
Culimaat, Exclusieve keukens, Keukendesign, Keukenvormgevers, interieur
Culimaat, Exclusieve keukens, Keukendesign, Keukenvormgevers, interieur
Culimaat, Exclusieve keukens, Keukendesign, Keukenvormgevers, interieur
Culimaat, Exclusieve keukens, Keukendesign, Keukenvormgevers, interieur
Culimaat, Exclusieve keukens, Keukendesign, Keukenvormgevers, interieur
previous arrow
next arrow
Slider

Culimaat | High end kitchens

Culimaat is dé specialist als het aankomt op high end kitchens. Twan en Davy Swanenberg, de directie van het Berlicumse bedrijf geloven in de mogelijkheden van materialen. Alles is mogelijk en niets is onmogelijk. Dat is de visie die de twee broers nastreven. Daarom experimenteert het team vaak met materialen zoals hout, staal, titanium, koper, marmer, leer, carbon en glas. Ook Solid Surface, een volgens vele onmogelijk materiaal, hebben de heren naar hun hand gezet.

Exclusieve keukens

Het keukenbedrijf ontwerpt geen keukens, maar speciale ruimtes in de woning waar materialen, licht en vorm samensmelten tot uiterst unieke leefruimtes waar ook nog gekookt kan worden. Dit is al meerdere malen bekroond door diverse prijzen en awards zoals de Wold Kitchen Design Award in 2013, de Kitchen Design Contest UK & Europe en de Dutch Design Award in 2015. Zowel nationaal als internationaal is de organisatie bekend om zijn fenomenale maar vooral unieke keukens. In samenwerking met vooraanstaande architecten zoals Eric Kuster en Bob Manders worden de meest exclusieve keukens ontwikkeld en bovenal gerealiseerd.

___

Meer high end kitchens van Culimaat bekijken?

  • |
  • |
  • High-end Kitchens
    Ga naar dit project

Culimaat & Bob Manders

De samenwerking met architect Bob Manders is al jaren lang zeer succesvol. Zo succesvol dat hij werd bekroond met een bijzondere prijs. Maar ook in het exclusieve appartement van Manders zie je de samenwerking terug in een schitterende keuken.

Droomkeuken

Rust, ruimte en licht dat zijn de kenmerken van deze prachtige keuken in Noord-Brabant. De stalen deuren geven de keuken een stoere uitstraling en de haard zorgt voor een warme sfeer. Een keuken vol passie en karakter, precies zoals de opdracht was.

Sfeervolle keuken

Een landelijke keuken met industriële details is het resultaat van een samenwerking met architect Marcel Wolterinck. Ondanks het gebruik van verschillende materialen heeft de keuken toch een rustige uitstraling en vormt het één geheel.

Keuken als favoriete plek

Het enige wat gelijk is gebleven is de opstelling. Verder is deze keuken volledig gestript en opnieuw ingericht. De nieuwe keuken is modern en helemaal naar wens van de bewoners!

Verbouwing maatwerk keuken

Uniek tijdens dit project was dat de bewoner geen architect in dienst heeft genomen maar zelf de ontwerpen voor de keuken heeft gemaakt. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals keramische kookplaten, een afvoer voor etensresten en kokend water kraan.

Moderne droomkeuken

In het zonnige Brabant bevindt zich deze uiterst bijzondere villa. De op maat gemaakte keuken beschikt over een kokend water kraan, een Bora en een wijnkoelkast. De uitstraling van de keuken is te omschrijven als huiselijk, modern en sfeervol.

Witte keuken in design interieur

Midden in de natuur staat deze prachtige boerderijwoning met aangrenzende schuur. De woning heeft een landelijk en modern interieur gekregen door Versteegh Design. De keuken is gerealiseerd door Culimaat en past perfect bij het design interieur van de villa.

Exclusief interieur

Voor dit prachtige project is samengewerkt met interieurarchitect Eric Kuster. De woning werd compleet gerenoveerd met een unieke design keuken. Het keukenblad is gemaakt vaan een luxe soort marmer, wat perfect past bij de natuurstenen vloer.

Design keuken op maat gemaakt

Culimaat High End Kitchens staat er om bekend dat ze keukens precies op maat aanleveren. Zo ook in deze witte villa. De kastwand en keukenkasten in combinatie met de marmeren natuurstenen vloer is schitterend. Er is gebruik gemaakt van donker hout, RVS en een marmeren werkblad.

Witte keuken

Culimaat heeft bij dit project perfect ingespeeld op de wensen van de opdrachtgever. De keukendroom van de opdrachtgevers is tot leven gewekt met deze exclusieve witte keuken.

Design keuken in villa

Deze design keuken is dé eyecatcher van deze minimalistische villa. Culimaat realiseerde de keuken door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Droomkeuken met marmer

Deze prachtige droomkeuken van Culimaat die in samenwerking met Dieter Vander Velpen is ontwerpen zorgt voor een prachtige eenheid in de woning.

Exclusieve keuken inspiratie

De donkere kleur van de keuken werkt contrasterend met de lichte muren en bruine vloer. Daarnaast heeft de ruimte een warme sfeer door de keuze voor natuurlijke materialen. De keuken biedt een waar paradijs aan keuken inspiratie.

High-end Kitchens

De keuken is niet zomaar een ruimte om in te koken. Het is het hart van de woning waarin alles samenkomt en nieuwe dingen ontstaan. En juist omdat het zo’n belangrijke functie vervult moet alles kloppen: van het design, het gebruiksgemak, tot aan de routing en de apparatuur. Vanuit die gedachte creëert Culimaat High End Kitchens hoogwaardige keukenconcepten.

 

culimaat, high end kitchens, exclusieve keukens, berlicum, the art of living

Twan & Davy Swanenberg


“Wat betreft materiaalgebruik is er eigenlijk maar één basisregel: alles kan, mits het technisch verantwoord is”

 

Culimaat, high end kitchens, exclusieve keukens, the art of living, keukenboer

___

Contactgegevens:

  • Culimaat High End Kitchens
  • De Enst 7
  • 5258 BM Berlicum

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 13 | mrt | 2018


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Bruizt B.V.


Bruizt is een kwaliteitsmerk op het gebied van gietvloeren, betonlook vloeren en design badkamers…

De Opera Domotica


De Opera Domotica is al meer dan 20 jaar een van de meest toonaangevende domoticaspecialisten van Europa…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media