Culimaat High End Kitchens

De keuken is vandaag de dag veel meer dan een alleen een ruimte om de heerlijkste maaltijden te bereiden. Het is de plek, waar mensen samenkomen, waar ideeën ontstaan, waar herinneringen worden gedeeld en hoogtepunten worden gevierd. Kortom, de keuken is het kloppende hart van de woning. En juist daarom is het belangrijk dat alles aan een keukenontwerp klopt. Van het design en de materialen tot de innovatieve details en functionaliteiten. Culimaat snapt dit als geen ander en doet er dan ook keer op keer alles aan om spraakmakende keukens te realiseren. Een Culimaat keuken staat in het teken om ten volle van de schoonheid van het leven te kunnen genieten.

Projecten van Culimaat High End Kitchens

Informatie over Culimaat High End Kitchens


CulimaatCropped
CulimaatCropped_2
CulimaatCropped_4
CulimaatCropped_7
CulimaatCropped_3
CulimaatCropped_1
CulimaatCropped_8
CulimaatCropped_6
CulimaatCropped_9
CulimaatCropped_5
previous arrow
next arrow

Dromen overstijgen
Sinds 1994 houdt Culimaat zich bezig met het ontwerpen, produceren en realiseren van de meest indrukwekkende keukens. Het bedrijf is gedreven door innovatie en streeft continu naar een hoogwaardige kwaliteit. Dit doen ze door buiten hun comfortzone te treden en goed te luisteren naar de wensen van hun klanten. Op deze manier weten ze keer op keer dromen en verwachtingen te overstijgen.

In perfecte harmonie
De keukens die Culimaat creëert gaan verder dan een droom of verbeelding. In hun ontwerpen gaan design, functionaliteit en kwaliteit in perfecte harmonie samen. Dit om een totaalbeeld neer te zetten dat klopt tot in de kleinste details. Bovendien zorgt het ervoor dat de designkeukens naadloos aansluiten bij hun omgeving. Dus ben je opzoek naar een nieuwe keuken van een hoogwaardige kwaliteit? Dan bij je bij Culimaat aan het juiste adres.