CVT keukens

Bij CVT Keukens ben je verzekerd van betrouwbaar advies met betrekking tot alles dat met keukens te maken heeft. Het bedrijf zit dan ook al een flink aantal jaren in het vak en is al sinds 1937 een begrip in Nederland. CVT Keukens weet alles van keukens en doet er alles aan om hun klanten op dit gebied te ontzien. Kwaliteit, vakmanschap en kennis staan dan ook hoog in het vaandel. Het bedrijf gelooft dat zij jou op deze manier het beste kunnen helpen met het maken van keuzes, waardoor jouw droomkeuken realiteit wordt.

Informatie over CVT keukens


CVTKeukens_3
CVTKeukens_5
CVTKeukens_1
CVTKeukens_7
CVTKeukens_4
CVTKeukens_2
CVTKeukens_8
CVTKeukens_9
CVTKeukens_6
CVTKeukens
previous arrow
next arrow

Beleving als uitgangspunt 

CVT Keukens is ervan overtuigd dat inspiratie voor een nieuwe keuken begint bij het zien en voelen van alle mogelijkheden. Daarom is een bezoek aan hun showroom absoluut het overwegen waard. De showrooms zijn erop ingericht materialen, kleuren en afwerkingen in het echt te ervaren. Beleving is het uitgangspunt. Daarnaast is hetgeen dat tentoongesteld wordt erg veelzijdig. Van de CVT-huiscollectie tot designkeukens van SieMatic en Next125: de complete keukencollectie is speciaal geselecteerd door onze eigen keukenontwerpers.  

Bezoek de showroom 

De collectie van CVT Keukens laat alles zien op het gebied van keukenstijlen, materialen, apparatuur en opstellingen en bovendien spelen zij continu in op de nieuwste trends. Dit jaar hield dat in dat veel te zien is op het gebied van minimalisme in kleur en vorm én vintage en aardse pasteltinten. Maar ook de altijd populaire landelijke en moderne keukens met natuurlijke materialen kun je in het echt bewonderen in de showroom. Wil je hier meer over weten of ben je opzoek naar persoonlijk advies? Stap dan binnen in Tilburg of Breda en ontdek de eindeloze mogelijkheden.