Daacha Designvloeren

Daacha bestaat inmiddels 10 jaar en eigenaar Frank Burger zit ruim 30 jaar in de kunststof vloeren. Ervaring telt. Daacha werkt alleen met de allerbeste producten en de allerbeste mensen. Daarnaast krijgt de klant ongekend veel aandacht indien nodig, dusdanig dat het project, als het gaat om vloerafwerking, vlekkeloos verloopt. Dat geldt ook voor de gegoten wandafwerkingen. Er zit nooit ruis op de lijn, want de verkoper is tevens de projectleider. Dus geen loze beloftes.

Informatie over Daacha Designvloeren


Daacha_2
Daacha_1
Daacha_3
Daacha_4
Daacha
Daacha_5
previous arrow
next arrow

Vakmanschap in het topsegment

Daacha richt zich als geen ander op het allerhoogste segment in de woningbouw, dat is een keuze. Aan de bovenkant van de markt worden vaak de hoogste eisen gesteld. Dat betekent overigens niet dat Daacha alleen maar grote villa’s doet, zij doet ook kleinere woningen, maar wel bij mensen die het allerbeste willen. De uiteindelijk kwaliteit van de geleverde gietvloer komt niet alleen voort uit de gebruikte pure grondstoffen, maar ook uit de mensen die het werk maken, de kennis van ondervloeren en project management. Met name als het gaat om details en netheid van afwerking kan Daacha zich onderscheiden. Juist dan komen gietvloeren goed tot hun recht.

Beste kwaliteit wandpanelen

Daacha is niet alleen bekend om haar gietvloeren, maar ook om haar wandpanelen. Daacha maakt in haar werkplaats wandpanelen en plinten en plaatst deze in het werk met haar meubelmaatwerkman, met name in sanitaire ruimtes, maar ook in de keuken. Het gaat om panelen gelijk aan de gietvloer, dan wel om hoogglans panelen met veel diepte erin. Geen paneel is hetzelfde, dus de klant haalt bijna kunst in huis. Dus nergens voegen en op vloerniveau nergens kit. Mooier wordt het niet.