Royal Grass, dakterras, kunstgras, kwaliteit

  • Royal Grass ®
  • Muziekplein 67
  • 5402 CS Uden

Dakterras aanleggen met kunstgras | Royal Grass

Royal Grass is al jaren gespecialiseerd in kunstgras en laat met dit nieuwe project zien hoe een dakterras aanleggen met kunstgras kan zorgen voor een frisse uitstraling. Het kunstgras is van de hoogste kwaliteit. Dit is onder andere terug te zien aan de natuurlijkheid, stevigheid en duurzaamheid van het gras.

Kunstgras

Tegenwoordig is kunstgras steeds vaker terug te zien in tuinen, maar ook op balkons of dakterrassen. Omdat het onderhoud van kunstgras minimaal is wordt er steeds vaker voor deze effectieve oplossing gekozen. Daarnaast ziet het gras er het hele jaar prachtig uit én is het ook nog eens kind- en diervriendelijk.

Topkwaliteit

Royal Grass is al jaren dé specialist als het gaat om kunstgras. Ze focussen zich al sinds 2003 op het aanleggen van topkwaliteit kunstgras. Er wordt veel onderzoek gedaan om het kunstgras zo natuurlijk mogelijk te laten voelen en ogen. Het kunstgras komt zo dichtbij het ‘echte’ gras dat het bijna niet meer te onderscheiden is. Mede hierdoor kiezen consumenten steeds vaker voor deze praktische oplossing bij onder meer een dakterras aanleggen.

Dakterras

De opdrachtgevers wilden hun dakterras meer leven geven. Royal Grass heeft bij het dakterras aanleggen gekozen voor de beste kwaliteit kunstgras. Het kunstgras is duurzaam en oogt door het gebruik van de nieuwste technologieën erg natuurlijk. Door de jarenlange ervaring en topkwaliteit van Royal Grass kan het bedrijf een productgarantie van vijftien jaar aanbieden op het kunstgras. Hiermee verzekeren ze de klant dat het kunstgras minimaal 15 jaar geschikt is om te blijven gebruiken.

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Royal Grass

____

Royal Grass, dakterras, kunstgras

____

Meer projecten zien van Royal Grass?