Dakterras met buitenkeuken

Knops Tuindesign

Wanneer de avond valt komt dit dakterras helemaal tot leven. Door het luxe en unieke design van deze buitenruimte kan dat haast niet anders. Werkelijk overal werd aan gedacht en alles werd tot in detail uitgewerkt. Verantwoordelijk voor dit fenomenale terras is Knops Tuindesign. Zij wisten een exclusief dakterras te creëren waardoor de bewoners nu optimaal kunnen genieten van de buitenruimte. Dacht je dat dit alles was? Nee hoor, het smalle terras aan een andere zijde van de woning zal je wederom weten te verrassen.

Dakterras, buitenkeuken, The Art of Living

Terras dat van alle gemakken is voorzien

Het middelpunt van het grote dakterras is een geweldige buitenkeuken met bar. Deze buitenkeuken gaat niet alleen op in zijn omgeving maar is ook van alle gemakken voorzien. Door een combinatie tussen het gevelgroen en het materiaal van het werkblad, dat werd doorgetrokken op de gevel, wordt er een sterk statement gemaakt. Maar de échte eyecatchers op dit terras zijn de bronzen jaguars die verspreid opgesteld staan. Wanneer je wil genieten van het hele dakterras en uitzicht wil hebben over de stad kun je gaan zitten op de heerlijke loungebank die volledig op maat werd gemaakt.

Dakterras, buitenkeuken, The Art of Living

Hoogteverschillen

Knops Tuindesign wist een speels geheel te creëren door gebruik te maken van verschillende materialen en hoogteverschillen op het terras aan te brengen. Aan de andere zijde van de woning, ter hoogte van de leefkeuken, bevindt zich het tweede terras. Dit terras fungeert als extra keukenruimte waardoor de binnen- en buitenruimte samen een geheel worden. Op het terras staat een eettafel die perfect matcht met de buitenkeuken op het andere terras.

Meer over Knops Tuindesign

Door heel Nederland en België zijn de tuinontwerpen van Knops Tuindesign te vinden. Knops Tuindesign heeft oog voor vernieuwing. Er wordt dan ook vanuit de meest actuele trends en ontwikkelingen gewerkt. Voor Knops Tuindesign is ieder design weer een nieuwe mogelijkheid om creativiteit en passie te combineren en zo de klant te inspireren.

Meer lezen over buitenkeukens? Klik dan hier!

Editor: Celine Jacobs

Datum: 01-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Knops Tuindesign