Dakterras, Terras, Penthouse

  • Studio Redd
  • Abcovenseweg 23a
  • 5051 PT Goirle

Dakterras met uitzicht op de skyline van Tilburg | Studio REDD

Wellness midden in de stad, kan dat eigenlijk nog wel? Een vraag die Studio REDD als uitdaging is gaan zien binnen dit project. Het dakterras waar we over spreken is gelegen aan de rand van het Tilburgse centrum, op zeven hoog. Het penthouse waar het dakterras toe behoort heeft een luxe en relaxte uitstraling hetgeen Studio REDD als basis zag voor het ontwerp van het dakterras. Zo konden interieur en exterieur met elkaar worden verbonden. Maar hoe pak je dat conceptueel aan?

 

Dakterras, Terras, Penthouse

Dakterras, Terras, Penthouse

Ibiza Feeling

Ibiza kent verschillende gezichten. In het Noorden van Ibiza zie je bijvoorbeeld dat de luxe en natuur hand in hand gaan, zonder elkaar te bijten. Dat gaf Studio REDD inspiratie voor de invulling van het dakterras. Een keuze voor de combinatie van onder andere naaldbomen, siergras en een prachtig schaduwdoek zorgt voor een besloten sfeer. Op momenten dat het wat kouder wordt zorgen de bomen voor beschutting en de buitenhaard voor de warmte. De late uurtjes in de loungehoek kunnen op deze manier ook worden benut.

 

Dakterras, Terras, Penthouse

 

Op momenten dat het wat kouder wordt zorgen de bomen voor beschutting en de buitenhaard voor de warmte. De late uurtjes in de loungehoek kunnen op deze manier ook worden benut.

 

Dakterras, Terras, Penthouse

Wellness

De aanwezigheid van wellness mag niet ontbreken wanneer we spreken over het Ibiza gevoel. Het terras is dan ook voorzien van een jacuzzi. Ook voor de innerlijke mens is gezorgd middels de plaatsing van een buitenkeuken. Kortom, alle voorzieningen om maximaal te relaxen. Men heeft slechts een aantal dagen vakantie per jaar, maar zo’n dakterras maakt de thuiskomst toch wat minder pijnlijk.

 

Dakterras, Terras, Penthouse

 

 

Tekst: Studio REDD
Fotografie: Studio REDD

____

Studio Redd

 

Meer projecten zien van Studio REDD?

 

 


Web editor: Media team     |

Datum: 07 | aug | 2019


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media