Dakterras, trivium, tegels, vloer, exclusief, penthouse, studio redd

  • TRIVIUM
  • Rotterdamseweg 400C
  • 2629 HH Delft

Dakterras met spectaculair uitzicht | TRIVIUM

De bewoners van deze woning wilden wonen en werk combineren en besloten om hun klassieke villa met tuin in te ruilen voor dit hypermoderne penthouse. Het penthouse beschikt over een luxueus dakterras dat ontworpen en aangelegd is door Studio REDD. De terrastegels zijn afkomstig van TRIVIUM.

Van klassiek naar modern

De opdrachtgevers maakte in 2013 de gewaagde stap om wonen en werk te combineren. Ze besloten om hun klassieke villa in te ruilen voor een prachtig penthouse boven hun gloednieuwe bedrijfsgebouw. Het penthouse bestaat uit twee kubussen van elk 100 vierkante meter. Deze worden met elkaar verbonden door een gang met grote glaspartijen. Zowel vanuit de kubussen als vanuit de gang, is er directe toegang tot het uitnodigende dakterras.

Heerlijk genieten

Het absolute prachtstuk van het penthouse is zonder twijfel het dakterras. Het terras is opgebouwd in drie verschillende delen: het eetgedeelte, het relaxgedeelte en het zongedeelte. Daarnaast werd er gewerkt met twee niveaus, waardoor het eetgedeelte zich op een hoger niveau bevindt. Het relaxgedeelte heeft een centrale positie op het dakterras. De lichtgrijze terrastegels van Trivium sluiten prachtig aan bij de houten vlonder en tuinmeubels.

Dakterras, trivium, tegels, vloer, exclusief, penthouse, studio redd

Hoogwaardige materialen

TRIVIUM is al jaren een van de grootste leveranciers van onderscheidende materialen voor buitenruimtes. De hoveniers en tuinarchitecten werken voornamelijk binnen het hogere segment en zijn gespecialiseerd in het vak. Mede hierdoor zijn zij in staat om constante service te bieden. TRIVIUM werkt enkel met de beste materialen van natuursteen, beton en keramiek.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Pieter Clicteur & Jaro van Meerten
___

Dakterras, trivium, tegels, vloer, exclusief, penthouse, studio redd

___

Meer projecten bekijken van Trivium?