DAMI Luxury Interior

DAMI is een creatieve ontwerpstudio voor interieurs en luxe meubelen. Designer en CEO Daniëlle de Ruijter heeft altijd een passie gehad voor interieur en het ontwerpen ervan. Nu ook de jongste van haar 4 kinderen naar school gaat, was het tijd voor de volgende stap. Met een sterke visie op ontwerpen startte ze eind vorig jaarhaar eigen interieur label: ‘We zijn gestart met de prachtige DAMI tafel collectie. Er zullen nog meer collecties volgen met o.a. poefs, stoelen en andere luxe interieuraccessoires. De karaktervolle ontwerpen stralen elegantie uit en tillen de interieurarchitectuur naar een hoger niveau.’’

Projecten van DAMI Luxury Interior

Informatie over DAMI Luxury Interior


previous arrow
next arrow

Grandioze entrée

De grandioze entrée staat tevens symbool voor de entrée van haar carrière als ontwerpster. Het begon allemaal met de bouw van haar eigen woning, waarbij ze geheel de vrije hand heeft gekregen om alles naar eigenstijl en smaak te ontwerpen en uitvoeren. Opvallend is het gebruik van brons, leer, marmer en beige tinten dat terugkomt in al haar ontwerpen. Het materiaal- en kleurgebruik loopt als een rode draad door zowel de door haar ontworpen interieurs als meubels heen.

Ode aan samenwerkingen

Daniëlle heeft veel vaste samenwerkingen om altijd de beste kwaliteit te kunnen leveren. In al haar ontwerpen en interieurs komt dit goed naar voren, zonder dat het teveel opvalt. Ze past alle samenwerkingen heel subtiel toe, zodat alles één geheel wordt.

Stijlvol, tijdloos en uniek

De corebusiness van DAMI Luxury Interior is het creëren van luxe interieur collecties voor designers en retailers in het hoge segment. De karaktervolle ontwerpen uit de DAMI collectie laten dit zonder twijfel zien. Ieder design is meer dan een visueel statement; ze zijn stijlvol, tijdloos en uniek. Én alles wordt op Nederlandse bodem geproduceerd. Maar wel over de hele wereld verkocht! Bij het samenstellen van de collectie spelen creativiteit, details, kleur en materiaalkeuzes een grote rol. Daniëlle kiest alleen voor materialen van de hoogste kwaliteit in combinatie met eigentijdse en elegante vormen.

Alle keuzes worden met veel aandacht en zorgvuldigheid gemaakt om kwaliteit en originaliteit te waarborgen. Samen voor het beste resultaat Daniëlle: ‘’Samen met onze vaste leveranciers en de opdrachtgever creëren we een uniek en passend item dat geheel de smaak en levensstijl van de opdrachtgever weerspiegelt. Doordat we veel met dealers en designers samenwerken kunnen we aan alle vragen voldoen. We denken graag mee in zowel maatwerk als aanvragen voor een samenwerking of dealerschap.’’