Daniels Openhaarden

Daniëls Openhaarden biedt al bijna 37 jaar onbegrensde mogelijkheden in de wereld van exclusieve haarden en kachels. De afgelopen jaren heeft Daniëls Openhaarden technisch complexe projecten, zoals luxe appartement complexen, restaurants, hotels én jachten voorzien van haarden compleet met rookkanalen. Door de jarenlange ervaring van Daniëls Openhaarden kunnen kunnen zij niet alleen gericht doorvragen om tot een passende haard te komen, maar ook ondersteunend advies geven op het gehele interieur.

Projecten van Daniels Openhaarden

Informatie over Daniels Openhaarden


previous arrow
next arrow

De showroom

In de showroom van Daniëls Openhaarden in Rotterdam zijn alle mogelijkheden in vormgeving, kleur, materiaalgebruik en warmtetechniek van de haarden te ervaren. Hier biedt Daniëls Openhaarden persoonlijk en deskundig advies aan. In de showroom zijn alle topmerken te vinden op het gebied van haarden. Daniëls Openhaarden biedt onder andere inbouwhaarden, bio-ethanol en hout gestookte haarden aan. Iedere haard vereist maatwerk, Daniëls Openhaarden denkt daarom graag met u mee om tot een juiste keus te komen.

Ruim scala

Naast het grote aanbod aan luxe haarden biedt Daniëls Openhaarden ook een ruim scala aan meubels, domotica en vloeren aan. De combinatie van de prachtige vloeren van parketteur Fridle en de beeld en geluid systemen van B&G Audio/Video Solutions zorgen voor een fijne sfeer in de showroom.