z
previous arrow
next arrow
Slider

Daniëls Openhaarden

Daniëls Openhaarden biedt al bijna 37 jaar onbegrensde mogelijkheden in de wereld van exclusieve haarden en kachels. De afgelopen jaren heeft Daniëls Openhaarden technisch complexe projecten, zoals luxe appartement complexen, restaurants, hotels én jachten voorzien van haarden compleet met rookkanalen. Door de jarenlange ervaring van Daniëls Openhaarden kunnen kunnen zij niet alleen gericht doorvragen om tot een passende haard te komen, maar ook ondersteunend advies geven op het gehele interieur.

De showroom

In de showroom van Daniëls Openhaarden in Rotterdam zijn alle mogelijkheden in vormgeving, kleur, materiaalgebruik en warmtetechniek van de haarden te ervaren. Hier biedt Daniëls Openhaarden persoonlijk en deskundig advies aan. In de showroom zijn alle topmerken te vinden op het gebied van haarden. Daniëls Openhaarden biedt onder andere inbouwhaarden, bio-ethanol en hout gestookte haarden aan. Iedere haard vereist maatwerk, Daniëls Openhaarden denkt daarom graag met u mee om tot een juiste keus te komen.

Ruim scala

Naast het grote aanbod aan luxe haarden biedt Daniëls Openhaarden ook een ruim scala aan meubels, domotica en vloeren aan. De combinatie van de prachtige vloeren van parketteur Fridle en de beeld en geluid systemen van B&G Audio/Video Solutions zorgen voor een fijne sfeer in de showroom.

 

__

Meer projecten bekijken van Daniëls Openhaarden?

 

Sfeervol women in glamour woning

Sfeervol, glamorous en warm, harmonieus, rustig en evenwichtig zijn dan ook enkele woorden waarin het interieur definieerbaar is.

Design interieur

Een boerderijwoning met aangrenzende schuur. Dat was de opdracht vanuit de gemeente. Gelukkig is ‘schuur’ een ruim begrip: het werd een fantastische wellnessruimte met daarboven een slaapkamer.

Eigentijdse schuurwoning

Deze moderne schuurwoning staat op de plek waar voorheen een oude boerderij te vinden was. Deze boerderij beschikte over een enorm langgerekt volume. Het was van belang dat dit volume kleiner zou worden voor de nieuwe woning.

Ruime gezinswoning

Linda Lagrand pakte het interieur van een jaren ‘30 stadsvilla aan. Het was een arbeidsintensief project, omdat alleen de buitenmuren nog bleven staan. De vele uitbouwen, niveauverschillen, ongelijke plafonds en kleine kamertjes zijn omgetoverd tot een ruimtelijke gezinswoning met rustgevende lange zichtlijnen.

Luxe, open villa

Tussen de meanderende riviertjes en het groene landschap, staat een luxe villa die openheid uitstraalt. Gecombineerd met het eigentijdse interieur, maakt het een persoonlijk en uniek geheel. Het Belgische villabouw bedrijf Domus Aurea stond garant voor het ontwerp van het in- en exterieur.

Design haard met exclusieve afwerking

In een exclusieve setting betekent dat lederen wandbekleding, uitgekiemde verlichting en behaaglijke kachelwarmte. Dat laatste is gerealiseerd middels een designhaard van Daniëls Openhaarden.

 

Daniëls Openhaarden


“Wij hebben een sterk netwerk van verschillende samenwerkingspartners waardoor wij een totaalconcept kunnen bieden.”

___

Contactgegevens:

  • Daniëls Openhaarden
  • Kleiweg 225-231
  • 3051 XK Rotterdam

 


Web editor: Media team     |

Datum: 29 | mei | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Visitekaartje

van der Windt


Woondromen realiseren: daar zet Van der Windt zich iedere dag gepassioneerd voor in…

NEWstairs

NEWstairs


Met al meer dan 15 jaar ervaring is NEWstairs dé specialist op het gebied van traprenovatie en -bekleding…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media