DEURBESLAG BIJ DAUBY
DEURBESLAG BIJ DAUBY
DEURBESLAG BIJ DAUBY
DEURBESLAG BIJ DAUBY
DEURBESLAG BIJ DAUBY
DEURBESLAG BIJ DAUBY
DEURBESLAG BIJ DAUBY
DEURBESLAG BIJ DAUBY
DEURBESLAG BIJ DAUBY
DEURBESLAG BIJ DAUBY
DAUBY | STUK VALSE RAAMPOMPEN "PHT" VEROUDERD IJZER
DAUBY | STUK MEUBELGREEP PML700 VEROUDERD IJZER
DAUBY | STUK MEUBELGREEP PM1576 NATUUR BRONS
DAUBY | STUK MEUBELKNOP PFL-30 RUW BRONS & STUK MEUBELGREEP PMC RUW BRONS
DAUBY | PAAR DEURKLINK SVING INOX MAT (INOX S)
DAUBY | PAAR DEURKLINK SVING INOX MAT (INOX S)
DAUBY | STUK MEUBELGREEP T84 BRONS BLK_AA+
DAUBY | STUK MEUBELGREEP CDF MA8-512 BRITANNIUM-BRI
DAUBY | STUK MEUBELSCHELP PM1575-96MM ZR NATUUR BRONS
DAUBY | TEGELMIX | STUK TEGEL PURE "SANDCASTED" RUW BRONS, WIT BRONS, RUW METAAL, VEROUDERD IJZER
previous arrow
next arrow
 

Dauby | Deurbeslag

Voor exclusief raam- en deurbeslag ben je bij Dauby aan het juiste adres! Naast raam- en deurbeslag heeft deze specialist ook een groot assortiment aan badkamer- en keukenaccessoires, metalen tegels, gordijnaccessoires en geurdispensers. Doordat de combinatie van deze producten kan er een totaalpakket worden aangeboden. Zodat het interieur in dezelfde stijl kan worden opgeleverd.

Ieder product heeft zijn eigen unieke uitstraling. Dit komt doordat ze werken met natuurlijke materialen en metalen. Daarnaast zijn de producten ook duurzaam en recycleerbaar! Ook design is een groot onderdeel van het aanbod. Het design is tot stand gekomen door het traditionele Italiaanse invloeden te combineren met de innovaties van het heden.

Naast hoogwaardig kwaliteit, staat service ook hoog in het vaandel.  Samen met stylisten en professionals wordt er een vakkundig advies gegeven. Of het nou gaat om een woning, restaurants, showrooms of zakelijke opdrachtgevers voor alle vragen is dit de specialist!

___

Alle woningen met raam- en deurbeslag van Dauby zien?

 

 

 

 

 

 

  • |

Kijkwoning

De typische Belgische woning is voorzien van vele stalen kozijnen en deuren. Het deurbeslag is geleverd door Dauby en geeft een stoere en industriële touch aan het huis.

Woonhuis als showroom

Een showroom is toch anders dan een woning. Daarom is er in samenwerking met van Den Stal een woonhuis omgetoverd tot showroom. Het leuke aan dit huis, alles wat je ziet kan worden geleverd en is dus te koop!

Droomvilla in Kempische stijl

Het deurbeslag in deze villa is volledig in lijn met de Kempische stijl die door de hele woning wordt doorgevoerd. Het zorgt voor een authentieke en karakteristieke ambiance. Het deurbeslag wordt hierdoor een ware eyecather.

Huis Parein

De voormalige koekjesfabriek werd omgetoverd tot een prachtig woonhuis. Het huis is volledig ingericht met het aanbod van de specialist. In dit gebouw zijn het de unieke details die karakter en sfeer creëren in de woning.

Verbouwing woonboerderij

In samenwerking met architect Marco Daverveld werd deze villa gerealiseerd. Het deurbeslag zorgt voor exclusiviteit aan de stoere, koele stalen deuren. Een superieure combinatie van twee stijlen.

Interieur project

Een echte eyecather in dit gebouw zijn de licht, bronzen tegels tegen de wand in de keuken. Het contrast van de opvallende tegels met de eenvoudige keuken, is fenomenaal. Ook het raam- en deurbeslag in de woning geven de woning een stoere en industriële uitstraling.

Totaalinterieur

De deurgrepen in de stoere villa stralen luxe, elegantie en exclusiviteit uit. Een mooi detail in het interieur gerealiseerd door RMR Interieurbouw.

Stoere keuken

Boudewijn Hosmus Keukenambacht heeft in Midden Beemster een prachtige keuken ontworpen in de jaren dertig stijl voor deze luxe vrijstaande woning.

Landelijk klassiek deurbeslag

Het deurbeslag van deze villa is ontworpen en geproduceerd door Dauby. Er is aan elk detail gedacht en dit is dan ook waar Dauby om bekend staat.

Strak penthouse

Twee appartementen werden smaakvol samengevoegd tot één prachtig penthouse. Om het interieur perfect af te maken verzorgde Dauby het deurbeslag in dit strakke interieur.

Woonboederij met landelijk keuken in Westerland

In deze woonboederij is er met passie aan de keuken gewerkt en het is daarom ook het pronkstuk van deze villa. Al het deurbeslag is gemaakt en prachtige afgewerkt in deze keuken.

Zwart deurbeslag in een stoere villa

In deze stoere villa met natuurlijke inrichting is gekozen voor zwart deurbeslag. Het deurbeslag van Dauby past perfect bij de uitstraling van de stoere villa.

Herenhuis met keuken in landelijk klassieke stijl

Een keuken is vaak het deel van de woning waar heel de familie samen komt en keukens zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. Dauby zorgt ervoor dat bij elke keuken de afwerking perfect is.

Moderne woning met tijdloze keuken

De houten keuken in deze prachtige woning is afgewerkt met het deurbeslag van Dauby. De hele woning heeft een modern karakter en dat is ook te zien in de afwerking en handvatten van de keuken.

Klassieke keuken met Dauby deurknop

In deze klassieke keuken is het deurbeslag ontworpen en geproduceert door specialist Dauby. De keuken is rijkelijk voorzien van sierlijke details zoals de prachtige deurknop van Dauby en de kraan. De details sluiten allemaal mooi aan op de stijl van de keuken.

Nieuwbouw project met houten keuken

In deze woning is er een houten keuken met stoer uiterlijk gerealiseerd. Zo staat er midden in de keuken een groen keukeneiland die gemaakt is van staal. De afwerking in dit prachtige project werd gedaan door Dauby.

Woning met jaren ’30 deurbeslag

Het jaren ’30 deurbeslag geïnspireerd op de art-deco trend maakt dan ook gebruik van sterke lijnen, rechthoekige vormen voor een strak design en eenvoud. Door deze te combineren met rustieke elementen krijg je een stijlvol, landelijk interieur dat rust brengt.

Waanzinnig landhuis

De getalenteerde architect Frank Ruiter heeft recentelijk drie prachtige projecten opgeleverd. Je ziet overal zijn persoonlijke touch terugkomen. Als de drie projecten naast elkaar in de straat hadden gelegen, waren ze perfect in elkaar overgevloeid.

Bronzen handgrepen

De exclusieve keuken met bronzen handgrepen straalt dan ook een en al luxe uit. Dauby is verantwoordelijk voor het deurbeslag van de keuken.

Landelijke keuken met stijl

De keuken is tot in de puntjes verzorgd met een aantal unieke details, waaronder de prachtige vlindergrepen. Dauby is verantwoordelijk voor dit luxe deurbeslag.

Sfeervolle keuken met hout

Een keuken heeft een centrale positie in een woning en herbergt een huiselijk gevoel. Het is een plek waar de familie samenkomt en waar er, naast gegeten, ook gekookt en gepraat wordt. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen bij de bouw van een keuken.

Witte keuken met luxe deurbeslag

Voor de kasten werd gekozen voor het luxe deurbeslag uit de collectie Giara. Deze geven de keuken net dat beetje allure waar de bewoners van houden.

Houten keuken met stoere uitstraling

Het hout dat gebruikt is voor de keuken is afkomstig uit Indonesië en is honderden jaren oud. De opdrachtgever heeft dit jarenlang opgeslagen in een kelder met het idee om hier in de toekomst iets moois van te maken. Het resultaat is een prachtige keuken met bijpassend deurbeslag van Dauby.

Donkere keuken in landelijk design

Dit project is in samenwerking met Wonen Landelijke Stijl en ’t Hoogehuys gerealiseerd. Dauby leverde in dit project niet alleen het deurbeslag, maar is ook verantwoordelijk voor de tegels achter het fornuis.

Badkamer in betonlook

De bewoners van deze villa kozen ervoor om de bijzondere combinatie tussen beton en hout te verwerken in de badkamer en keuken van het huis. De badkamer in betonlook is een echte eyecatcher geworden. Dauby was verantwoordelijk voor het luxe deurbeslag in dit project.

Huis met lef

De exclusieve deurgrepen zijn afkomstig van Dauby uit Antwerpen, België.

Luxueus interieur

Het luxueus interieur van het monumentale pand is te danken aan topdesigner Caren Pardovitch. Zij wist het interieur te transformeren naar een heerlijke woonplek met luxe materialen, verrassende details en vol mooie objecten.

Woning in authentieke stijl

Deze prachtige woning in authentieke stijl is ontworpen door AA+ Architecten in samenwerking met Dauby. Hierbij heeft Dauby ervoor gezorgd dat deze woning tot in detail is voorzien van deze oogstrelende authentieke stijl in de vorm van het deurbeslag.

Strak landelijke keuken

De meubelgrepen van de strak landelijke keuken en het deurbeslag zijn afkomstig van Dauby en bieden een echte meerwaarde voor de uitstraling van de landelijke keuken.

Landelijk doorleefd interieur

In deze woning leeft een landelijke sfeer. In samenwerking met Dauby heeft ABC Projects een prachtig ontwerp neergezet voor dit interieur. Dauby heeft het deur-, raam- en meubelbeslag tot in detail verzorgd. Dit zorgde samen voor een landelijk doorleefd interieur.

Eigenzinnige industriële keuken

In dit project werkte Dauby samen met Dirk Cousaert en Stijn de Neve. Het resultaat is een prachtige industriële keuken met een eigenzinnige touch. De keuken is een echte eyecatcher in de woning en vormt het hart van het huis.

Behaaglijk huis met natuurlijke materialen

Dauby is expert in exclusief raam- en deurbeslag, maar ook heeft het bedrijf een groot assortiment aan badkamer- en keukenaccessoires, metalen tegels, gordijnaccessoires en geurdispensers. Dauby biedt een totaalpakket waardoor het gehele interieur in dezelfde stijl opgeleverd kan worden.  Naast dat de producten van Dauby ontzettend stijlvol zijn, zijn ze ook nog eens duurzaam en resycleerbaar. Dit komt doordat het bedrijf werkt met natuurlijke materialen.  

Op en top Belgisch design

Hou je van echt design en ben je benieuwd naar de nieuwste trends in raam-, deur-, en meubelbeslag van Belgische bodem? Dan nemen we je graag mee door de vaste waarden en de laatste nieuwe aanwinsten in het aanbod van Dauby. Voor exclusief raam- en deurbeslag ben je namelijk bij Dauby aan het juiste adres!

Elegante zwarte deurklink

Voor exclusief raam- en deurbeslag ben je bij Dauby aan het juiste adres! Naast raam- en deurbeslag heeft deze specialist ook een groot assortiment aan badkamer- en keukenaccessoires, metalen tegels, gordijnaccessoires en geurdispensers. Doordat de combinatie van deze producten kan er een totaalpakket worden aangeboden, zodat het interieur in dezelfde stijl kan worden opgeleverd. Ieder product heeft zijn eigen unieke uitstraling. Dit komt doordat ze werken met natuurlijke materialen en metalen. Daarnaast zijn de producten ook duurzaam en recycleerbaar!

Bronzen tijdperk voor meubelbeslag

Enkele jaren geleden zetten minimalistische interieurs de toon met strakke vormen en sobere kleuren. Warm, opvallend meubelbeslag als brons kwam slechts zelden aan bod. Deze trend is intussen volledig gekeerd en zo duikt deur- en meubelbeslag uit brons weer in verschillende woningen op. Dit maakt dat zelfs de meest strakke interieurs vandaag de dag opnieuw warmte uitstralen. Er bestaan verschillende soorten brons, met verschillende soorten kleureffecten en texturen. Er is dus altijd wel een brons dat perfect bij jouw interieur past.

Stijlvolle accessoires met industrieel design van Dauby

Fabriek 61 is een perfecte combinatie tussen industrieel design en een natuurlijk interieur. Dit vind je terug in de kleinste details: van zorgvuldig gekozen meubels tot kwaliteitsvol en duurzaam deur-, raam- en meubelbeslag van Dauby.

Hygiënische deurklinken

In de tijd van nu worden hygiëne en veiligheid steeds belangrijker. Dauby wilde graag een handje mee helpen om bij te dragen aan het garanderen van een gezonde omgeving. Samen met een team onderzochten ze welke materialen en coating de meest veilige opties zijn wat betreft hygiëne. Stijlvol interieurbeslag, maar dan met extra veiligheid!

Patineren voor een authentiek resultaat

Niet alleen het natuur brons, maar ook ruw metaal, roest, verouderd ijzer en ruw brons hebben één ding gemeen: ze leven en gaan patineren naargelang het gebruik en de leeftijd. Ze worden dus voorzien van een authentieke living finish voor een extra uniek karakter. Dauby’s producten bevatten al die doffe corrosielaag, zodat het oxidatieproces wat versneld is. Zo hoef je niet tien jaar te wachten tot jouw product mooi oud is geworden! 

Industrieel design

Fabriek 61 is uitgegroeid tot een sfeervolle eventlocatie met industriële look. Voor de afwerking van het pand hebben ze de expertise van Dauby in huis gehaald. Dauby levert exclusief raam- en deurbeslag voor de perfecte finishing touch.

Exclusief deurbeslag

Voor het exterieur was een belangrijke wens een grote uitbouw. Voor het interieur was de wens een klassiek interieur, uiteraard in een modern jasje gestoken. Deze wens is tot in detail doorgevoerd met deurbeslag van Dauby.

Moderne bronzen/metalen tegels

Maak kennis met de moderne tegels van brons en metaal uit de Pure® Tiles-collectie van Dauby en ontdek een waaier aan mogelijkheden om jouw interieur er uit te doen springen!

Modern deurbeslag

Pure materialen, functionaliteit en minimalisme zorgen voor een jong en tijdloos interieur en daar past dan ook een zeker modern deurbeslag bij. Bauhaus als inspiratie voor jouw interieur is dan ook absoluut het overwegen waard.

Landelijk klassieke stijl

De keuken in landelijk klassieke stijl van deze woning is helemaal compleet gemaakt en in de perfectie afgewerkt dankzij het bijpassende deurbeslag van Dauby.

Landelijke villa met kasteelallure

Op een voormalig braakliggend stuk terrein pronkt vandaag de dag een verbluffende landelijke villa met een Kempische uitstraling. De architectuur van het oogstrelende bouwwerk komt uit de koker van architect Richard Kool van VISIE B.V.

Mooie villa

Het creëren van unieke leefomgevingen van een hoge kwaliteit, waar de bewoners iedere dag opnieuw geluksmomenten kunnen beleven. Dat is de gedeelde missie van architect Tom Kneepkens en interieurarchitect François Hannes.

Klassiek modern interieur

Bij AA+ ontwerpbureau B.V. staat het belang van de klant voorop. Eigenaar en ontwerper Marinus Weijers realiseert exclusieve villa’s. Met veel passie en enthousiasme maakt hij creatieve ontwerpen waar het vakmanschap en kwaliteit van af is te zien.

Bijzondere nieuwbouw villa

Deze bijzondere nieuwbouw villa werd ontworpen door Strategie Architecten. Zij waren van begin tot eind bij het project betrokken. De bewoners wilden ‘echte’ materialen en dat zie je hier duidelijk terug.

Stoere luxe villa

Een stoere luxe villa als verlengstuk van zijn natuurlijke omgeving met grootse ruimtes. Comfortabel, veel privacy, schuine dak overkappingen en plasticiteit in het metselwerk maken samen met de verrassende interieur details en de praktische en beschutte tuin de luxe villa compleet.

Woonboerderij

Deze woonboerderij met prachtige landschapstuin is echt een plaatje! Interieurarchitect Marco Daverveld kreeg de eer om de binnenkant eens flink onder handen te nemen. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp van het landelijke, maar toch moderne interieur.

Kijkwoning

In een typisch Belgische woning aan een typisch Belgische straat wonen Hans en Maud van Heeswijk, eigenaren van het Stalen Deuren Huys. Ze wonen in hun eigen vakwerk; het huis is voorzien van hun eigen producten. De werkplaats is ondergebracht in een voormalige achterbouw van hun woning.

Totaalinrichting

RMR staat een eerlijke, vakkundige en heldere aanpak voor. Dit zorgde ervoor dat klanten RMR als interieurbedrijf steeds meer gingen waarderen en het kon uitgroeien tot een speler van formaat in de luxe en exclusievere interieurbouw voor particulieren, retail- en kantoorinrichting.

Landelijke keuken met charmant deurbeslag

De deurknoppen van Dauby aan de kastenwand komen uit een duidelijke landelijke lijn. Veel subtiliteiten, uiterste perfectie. 

Authentiek deurbeslag voor riante renovatie

Altijd graag al eens willen binnenkijken in de huisjes van het alom bekende Begijnhof van Lier? We geven je hier alvast de kans om enkele van de knusse interieurs te bewonderen. Bij de renovatie hebben ze de authentieke elementen uiteraard in ere gehouden. Ook al lijkt het deurbeslag nog van weleer te zijn, toch is het gloednieuw.

 

Dauby Eigenaren

Holger Nielsen & Annie van Ingelgem


“Dauby laat zich inspireren door een belangrijk keerpunt in de geschiedenis; namelijk de overgang van het traditionele naar de moderniteit.”

 

___

Contactgegevens:

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem / Antwerpen

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

NK3D

NK3D


NK3D produceert fotorealistische computer gegenereerde high-end beelden en animaties…

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media