De 10 meest exclusieve tuinen

In 2018 zien we het steeds vaker: buiten wordt gezien als een verlengstuk van binnen. Zeker niet onterecht als je ziet wat de mogelijkheden zijn om je tuin als een echte leefruimte in te richten. Buiten wordt naar binnen gehaald door grote raampartijen, terrassen die aansluiten bij de stijl van het interieur en door goed doordachte zichtlijnen. We laten je in deze tuin special verschillende tuin ontwerpen zien die variëren van modern en strak tot aan romantisch en landelijk. Laat je inspireren!

________________________________________

Nr. 1

Tuinen, Knops Tuinen, zwembad, Tuin, Exclusief, The Art of Living Online

In de Marbella villa (RMR Interieurbouw) doet de tuin zeker niet onder aan het huis. Het tuinontwerp van Knops Tuindesign sluit perfect aan bij de klassieke en eigentijds moderne stijl van de woning. Het tegelwerk wat geleverd is door Michel Oprey & Beisterveld en geplaatst is door Dekostone Natuursteen bv zorgt voor een strakke look die rust uitstraalt. Het ontwerp wordt bekroond door de  U-boog (BTM Bas Timmermans Metaal BV), het zwembad (VSB Wellness) en het tuinmeubilair (Borek).

________________________________________

Nr. 2

Tuin, Zwembad, Tuinen, Exclusief, Erik van Gelder, Betoverend, The Art of Living Online

In deze betoverende buitenruimte, ontworpen door Erik van Gelder, staan harmonie en contrast centraal. De vlonder (Tablazz B.V.) en de beplanting geven je een echt exotisch vakantiegevoel. De sfeervolle verlichting (importeur Moonlight | Creatrends) blaast de tuin nieuw leven in wanneer het donker word. Deze tuin is echt staaltje vakwerk. Partijen die ook bijgedragen hebben aan het ontwerp zijn AWB Sierhekwerken (hekwerk), Livium (louvre dak, overkapping en lamellen), Alphenberg (lederen bekleding bij de open haard) en RMR Interieurbouw (buitenkeuken).

________________________________________

Nr. 3

Tuin, Tuinen, Landelijk, Outdoor Kitchen, Terras, buitenkeuken, Barbecue, Big Green Egg, Meker Tuinen, The Art of Living Online

Deze tuin van Meker Tuinen is een schoolvoorbeeld hoe je je tuin kan inrichten als echte leefruimte. De buitenkeuken (Boreas MeubelMaatwerk) en de tuinmeubelen (Borek) geven de tuin een extra functie. De keramieke tegels (Trivium Ceramics) verbinden de verschillende tuinen met elkaar.

________________________________________

Nr. 4

Tuin, Tuinen, Terras, Mediterrane tuin, Vosselman tuinen, Exclusief, The Art of Living Online

Deze mediterrane tuin, ontworpen door Bas Vosselman & Vosselman buiten, straalt rust uit. Dit is een tuin waar je lekker kan genieten op de verschillende terrasplekken. Als pluspunt ligt deze woning aan het water, wat het uitzicht en de tuin uniek maakt.

________________________________________

Nr. 5

Tuin, Tuinen, Vijver, Minimalistisch, Exclusief, Minimalistische villa, Fons Linders Tuinen, The Art of Living Online

VLCS Architecten ontworpen een minimalistische villa waarbij Fons Linders de tuin inrichtte. Deze tuin vormt de perfecte finishing touch in het totaalbeeld. De grote natuurvijver is het middelpunt van de tuin. Door de beplanting waan je je eventjes in het buitenland.

________________________________________

Nr. 6

tuin, Tuinen, Modern, Exclusief, Terras, Moderne bungalow, Art Impresa, The Art of Living Online

Deze moderne bungalow wordt omarmd door een groene bostuin. Artimpresa maakte een ontwerp wat in het totaalconcept van de woning past. De buiten meubelen van Borek en bieden de mogelijkheid om heerlijk op het terras te loungen.

________________________________________

Nr. 7

Tuin, Tuinen, Exclusief, Zwembad, Modern, Moderne wolkentuin, Heart for Gardens, The Art of Living Online

Heart for Gardens realiseerde een moderne wolken tuin bij een strakke villa. De tuin is opgedeeld in verschillende borders. Dit oogt ruimtelijk, maar toch vormt het één geheel en is de tuin volledig in balans. Verschillende vakpartijen hebben bijgedragen aan dit prachtige project: Beda Elektro (buitenverlichting), Pomaz (zwembad), HORA (tuinmeubelen), BOREK (tuinset & loungebedden), Tuuci (Parasol) en Poda Omheiningen Midden-Nederland (omheining).

________________________________________

Nr. 8

Tuin, Tuinen, Villa, Modern, Villa aan het water, Lab32, The Art of Living Online

Deze villa aan het water (Lab 32 Architecten) is een unieke plek op zich. De tuin is minimalistisch, maar daardoor niet minder interessant. Door de lage beplanting is er vanuit de woning een prachtig uitzicht over het water.

________________________________________

Nr. 9

Tuin, Tuinen, Terras, Villa, Exclusief, Moderne villa, Florera, The Art of Living Online

Een moderne villa (Bob Manders) wordt omringd door het tuinontwerp van Florera. Het vele groen in combinatie met de strakke afwerking en de grijze tegels zorgen voor een contrasterend effect.

Meer tuininspiratie opdoen? Klik dan hier!