De 12 voordelen van JASNO Shutters, stijlvolle functionaliteit voor elk raam

JASNO

JASNO shutters worden vaak beschouwd als de Rolls Royce onder de raamdecoratie, en terecht. Deze stijlvolle toevoeging aan woninginterieurs biedt niet alleen een esthetische waarde, maar ook een scala aan praktische voordelen. In deze blog ontdek je de 12 belangrijkste redenen waarom JASNO shutters een onmisbare keuze zijn voor elk huis.

Op maat gemaakt, perfectie voor elk raam

Het eerste en wellicht meest cruciale voordeel van JASNO shutters is de op maat gemaakte productie. Door de vakkundige metingen van de specialisten van JASNO passen de shutters precies op elk raam, waardoor ze geschikt zijn voor diverse raamtypen.

Duurzaamheid en lange levensduur

JASNO shutters worden vervaardigd uit duurzaam Paulownia hout, bekend om zijn brandwerendheid, hoge splijtweerstand en lange levensduur. Deze duurzame toevoeging aan je interieur gaat tientallen jaren mee, waardoor het niet alleen een esthetische keuze is maar ook een investering in duurzaamheid.

Handig voor extra privacy, lamellen als licht regisseur

Dankzij de verstelbare lamellen kunnen JASNO shutters eenvoudig worden aangepast voor de gewenste lichtinval en privacy. Met één handeling kunnen de lamellen worden geopend of gesloten, en dankzij de tussenverbinding is het zelfs mogelijk om de bovenste lamellen open te laten terwijl de onderste gesloten zijn.

Voor elke raamvorm

Een opvallend voordeel van shutters is hun veelzijdigheid. Of het nu gaat om ronde, hoekige, of metershoge ramen, JASNO shutters passen zich aan aan elke raamvorm, waardoor ze een prachtige eyecatcher vormen.

Vochtbestendig voor de badkamer, Aqualine shutters

In vochtige ruimtes zoals de badkamer blijven JASNO shutters een uitstekende keuze dankzij de Aqualine shutters, gemaakt van hoogwaardig kunststof dat bestand is tegen vocht.

Waardeverhogend, een investering in je woning

Het kiezen voor JASNO shutters is niet alleen een esthetische keuze, maar ook een investering in je woning. Shutters op maat gemaakt voegen waarde toe aan je huis, zelfs zodanig dat je ze kunt meefinancieren met je hypotheek.

Eenvoudig schoon te maken, onderhouds comfort

Het schoonmaken van shutters is een fluitje van een cent. Met het bedieningsstokje of silent view sluit je de lamellen, waarna ze eenvoudig stofvrij kunnen worden gemaakt met een duster of plumeau. Eventuele vlekjes zijn gemakkelijk te verwijderen met lauwwarm water en een microvezeldoek.

Veiligheid voorop

Shutters zijn niet alleen stijlvol maar ook uiterst veilig voor kinderen. Zonder koorden of losse onderdelen vormen ze geen risico voor nieuwsgierige handjes, en hun gebruiksgemak maakt ze eenvoudig te bedienen voor het hele gezin.

Sfeerverhogend, tijdloze elegantie

Als je meer sfeer in huis wilt, zijn shutters het antwoord. Deze tijdloze raamdecoratie voegt niet alleen extra aankleding toe, maar creëert ook een knusse sfeer in iedere ruimte.

Voor elke raampartij

Van draaikiepramen tot dakramen en openslaande tuindeuren, shutters bieden een oplossing voor diverse raampartijen zonder belemmering. Ze kunnen worden gemonteerd op draaikiepramen en soepel worden verplaatst op rails voor openslaande tuindeuren.

Geschikt voor iedere interieurstijl, personaliseerbaar design

Of je nu een industrieel, modern, landelijk, of ander type interieur hebt, shutters zijn aanpasbaar aan elke stijl. De keuze in kleur en lamelmaat biedt de mogelijkheid om shutters perfect te laten integreren in jouw interieur.

Een esthetische en functionele keuze

In conclusie bieden JASNO shutters niet alleen een esthetisch hoogstandje voor je interieur, maar ook een scala aan functionele voordelen. Op maat gemaakt, zonwerend, isolerend, duurzaam, en geschikt voor elke raamvorm, JASNO shutters brengen stijl en comfort naar een hoger niveau in elke woning.

Editor: Media Team

Datum: 08-02-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: JASNO