Sub-Zero | wijnkoelkast, the art of living

  • Alluance Group B.V
  • Postbus 100
  • 8280 AC Genemuiden

De 7 voordelen van een Sub-Zero onderbouw wijnkoeler

Geniet van een goed glas wijn zoals de wijn bedoeld is. Bewaar de wijn in optimale omstandigheden en laat de smaken en geuren perfect tot zijn recht komen. De onderbouw wijnkoeler van Sub-Zero fungeert niet alleen als een koeling, maar beschermt ook tegen invloeden van buitenaf: warmte, vochtigheid, licht en trillingen. Kortom, de perfecte condities!

Een onderbouw wijnkoeler van Sub-Zero is een aanwinst voor ieder interieur. Innovatieve technologie, uitstekende kwaliteit en voortreffelijk design zorgen ervoor dat de complexiteit en het unieke karakter van iedere fles wijn blijft behouden. Laat je inspireren door wijnbewaring tot in perfectie.

Sub-Zero | wijnkoelkast, the art of living

1. Onafhankelijke temperatuurzones

Bepaal zelf de gewenste temperatuur en serveer de wijnen precies zoals jij dat wilt. De onafhankelijke temperatuurzones maken het mogelijk om diverse wijnen gescheiden van elkaar te bewaren. Zo heb je op ieder gewenst moment de wijn die je wilt.

Sub-Zero | wijnkoelkast, the art of living

2. Uitschuifbare draagrekken

Wijnen zijn gevoelig voor trillingen. Om deze vibraties tot het minimum te beperken is de onderbouw wijnkoeler uitgerust met easy-glide draagrekken. Perfect om de kwaliteit van de wijnen te waarborgen.

Sub-Zero | wijnkoelkast, the art of living

3. UV-werend glas

Behoud kleur, geur en smaak van de wijn door deze niet bloot te stellen aan te veel licht. De onderbouw wijnkoeler is uitgerust met UV-werend glas en minimaliseert daarmee veroudering van wijn.

Sub-Zero | wijnkoelkast, the art of living

4. Perfecte luchtvochtigheid

Vochtregulatie houdt de kurk soepel en voorkomt dat labels verkleuren of loslaten. De verdampers in de wijnkoeler behouden een perfecte presentatie van de mooiste wijnen.

5. Aanpasbaar design

De onderbouw wijnkoeler kan perfect passend gemaakt worden in elk interieur en in iedere ruimte.

Sub-Zero | wijnkoelkast, the art of living

6. Opslagcapaciteit van 42 flessen

6 wijnrekken met een capaciteit van 42 flessen (750 ml) zorgen ervoor dat er altijd een fijne voorraad van jouw favoriete wijnen aanwezig zijn.

7. Accentverlichting

Zachte LED-verlichting verlicht het warme bruine interieur op een sfeervolle manier bij het openen van de deur. De verlichting kan worden aangepast in vier verschillende standen.

De onderbouw wijnkoeler van Sub-Zero is een complete oplossing om wijnen in perfecte condities te bewaren. Kijk voor meer informatie op de website van Sub-Zero Wolf: www.subzero-wolf.nl/sub-zero/wijnbewaarkasten/

 

Tekst: Redactie The Art of Living Online
Fotografie: Sub-Zero

_____

_____

Meer projecten bekijken van Sub-Zero?