De Appelboom

De Appelboom is een gerenommeerd architectenbureau uit Kalmhout. Harry en Peggi Kramer, de eigenaars, hebben al vele jaren ervaring en daarmee vinden zij altijd de perfecte balans tussen de wensen van de klant en het creëren van een geweldig uniek concept.  

Informatie over De Appelboom


B5-renovatie-De appelboom-min
B6-renovatie-De appelboom-min
B8-renovatie-De appelboom-min
B10-renovatie-De appelboom-min
B11-renovatie-De appelboom-min (1)
previous arrow
next arrow

Het gehele proces

Het architectenbureau is uw partner op het gebied van bouwen en verbouwen. Ze coördineren het gehele proces van A tot Z wat betekent dat uw zorgeloos kunt uitkijken naar het verwachte eindresultaat. Van de brainstorm tot aan de projectbegeleiding, De Appelboom zorgt ervoor dat alles volgens wens verloopt en u aan het einde een prachtig eindresultaat kunt verwachten.

Werkwijze

De Appelboom zorgt er graag voor dat uw wensen en behoeften worden vertaald naar een creatief concept. Daarom kunt u ervoor kiezen om een aantal onderdelen van uw woning in te laten richten door het bedrijf, maar kan dit ook tot in de kleinste details. Samen met u gaan ze graag opzoek naar het concept wat het beste bij u past. Het architectenbureau vindt het belangrijk om het ultieme thuisgevoel voor u te kunnen creëren op de manier hoe u dat wenst.