previous arrow
next arrow
Slider

De Appelgaard

Interieuradvies en projectinrichting op maat

Interieur- en projectadvies

De Appelgaard beschikt over een sfeervolle showroom met een eigentijdse collectie meubelen, bijzonder smaakvolle woonaccessoires en bijpassende verlichting. We zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en hebben alles in huis voor een tijdloos, warm interieur. Kom vrijblijvend eens langs en laat u verrassen door onze stijl en expertise. Wij geven interieuradviezen, maken moodboards en ontwerpen in 2d en 3d. Uw smaak gecombineerd met onze passie voor meubels en materiaal staat garant voor succes!

Een stijlvol interieur is belangrijk in uw woning, maar ook op uw werkplek. Bij De Appelgaard Interiors kunt u terecht voor een passend interieurontwerp voor uw bedrijfsruimte. Of het nu gaat om een nieuwe entree, het restaurant, uw kantoor of een praktijkruimte, wij maken graag een persoonlijk en creatief ontwerp voor u. Een inspirerende werkomgeving geeft energie en bevordert de werkprestaties. Graag kom onze interieur styliste bij u langs om kennis te maken en sfeer te proeven om zo tot een mooi resultaat te komen.

____

Meer projecten bekijken van De Appelgaard?

 

De Appelgaard Interiors

De Appelgaard


“Bent u op zoek naar een sfeervol en exclusief interieur voor uw woning of bedrijfspand? Bij De Appelgaard Interiors realiseren wij dit voor u!

 ___

Contactgegevens:

  • De Appelgaard
  • Nijverheidstraat 31A
  • 4261TK Wijk en Aalburg

 


Web editor: Media team     |

Datum: 24 | sep | 2020


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media