De Aritco HomeLift: een functionele toevoeging aan een karakteristiek grachtenpand 

Viking Liften

De Aritco HomeLift, geïnstalleerd door Viking Liften, is een prachtige aanvulling op het grachtenpand. Met een indrukwekkend hefvermogen van maar liefst 400 kilogram biedt deze lift optimale functionaliteit. Echter, is de lift ook een opvallend design element in de vorm van een oriental design wall. Dit unieke kenmerk voegt een vleugje exclusiviteit toe aan het interieur. Dit maakt de lift niet alleen een praktische toevoeging, maar ook een artistiek statement.

Lift in de schijnwerpers

Onlangs is deze lift in de schijnwerpers gezet en heeft veel aandacht gekregen in het televisieprogramma “Van Woonvilla naar Droomvilla”, waarin de transformatie van het pand van de familie Hermes werd gevolgd. De lift speelde een prominente rol in de aflevering, waarbij de moderne uitstraling perfect aansloot op de stijlvolle renovatie van het karakteristieke grachtenpand.

Unieke combinatie van stijl en functionaliteit

De Aritco HomeLift biedt niet alleen comfort en toegankelijkheid voor de familie Hermes, maar draagt ook bij aan de uitstraling van het interieur. Het ontwerp van de lift is op zorgvuldige wijze gekozen en vormt een prachtige aanvulling op de ruimte. Wat deze lift nou écht een blikvanger in huis maakt? De unieke combinatie van functionaliteit en stijl.

Vakkundige installatie

De installatie van de lift door Viking Liften verliep professioneel en efficiënt, wat heeft geleid tot grote tevredenheid bij de familie Hermes. De lift voldoet volledig aan hun verwachtingen en biedt hen een comfortabele en luxe manier om zich door de woning te verplaatsen. Het vakmanschap en de toewijding van het installatieteam hebben ervoor gezorgd dat de lift naadloos integreert in de leefruimte.

Verbeterde levensstijl

Al met al is de Aritco HomeLift met oriental design wall een fantastische keuze gebleken voor de familie Hermes. De lift combineert moeiteloos functionaliteit met elegantie en stijl. Bovendien draagt het design bij aan de algehele uitstraling van het grachtenpand. Het is een investering die de familie Hermes zeker waardeert en die hun levensstijl aanzienlijk naar een hoger niveau heeft getild.

Editor: Media Team

Datum: 11-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Viking Lift