De Badzaak

Wie denkt dat De Badzaak alleen maar badkamers aanbiedt, heeft het niet bij het rechte eind. De specialist heeft de afgelopen jaren ook de nodige tegels in nieuwe en bestaande huizen gelegd.

Informatie over De Badzaak


NL22-4_DE-BADZAAK-5491-COPYRIGHT-THE-ART-OF-LIVING-JURRIT-VAN-DER-WAAL
NL22-4_DE-BADZAAK-5521-COPYRIGHT-THE-ART-OF-LIVING-JURRIT-VAN-DER-WAAL
NL22-4_DE-BADZAAK-5471-COPYRIGHT-THE-ART-OF-LIVING-JURRIT-VAN-DER-WAAL
NL22-4_DE-BADZAAK-5526-COPYRIGHT-THE-ART-OF-LIVING-JURRIT-VAN-DER-WAAL
NL22-4_DE-BADZAAK-5566-COPYRIGHT-THE-ART-OF-LIVING-JURRIT-VAN-DER-WAAL
previous arrow
next arrow

Bij het inrichten van de badkamer hebben de meubels een enorme impact op de totale look en feel. Niet alleen qua uitstraling, maar vooral in de ervaring. We hebben daarom enkel producten van hoge kwaliteit. Denk aan een douche met infrarood licht, maar ook aquaclean toiletten en stoomcabines. Jouw badkamer wordt een ware wellness.

Exclusief assortiment

‘’Het is onze ambitie om de klanten het beste van het beste aan te bieden, zowel in producten als in realisatie. De huidige markt vraagt daar ook écht om. De Badzaak wil uitstekende kwaliteit leveren. Wij kiezen met onze visie duidelijk voor hoge service en topkwaliteit, want op die manier kunnen wij ons onderscheiden’’

De badzaak richt zich vooral op erkende A-merken. Ons exclusieve assortiment is in Harderwijk en omgeving ook uniek. Alles tot in detail mooi afgewerkt. Het typeert de nauwkeurige werkwijze van het personeel van de Badzaak.

Samen met de consument gaan wij opzoek naar de perfecte badkamer. Dit begint samen om tafel en stap voor stap gaan wij een droombadkamer bedenken. Elke badkamer is uniek en dat maakt ons werk zo mooi. Ons Doel is dan ook samen met de consument een droombadkamer realiseren, waarbij de consument ontzorgt wordt.