hottub, the art of living, 20ft wellness

  • 20ft Wellness
  • Riezebosweg 7
  • 8171 MG Vaassen

De Beach Unit: een hottub in je achtertuin | 20ft Wellness

Een 20ftWellnessunit is niet alleen uniek in zijn indeling van een sauna en whirlpool/hottubmaar ook in de aankleding.Smaken verschillen en daardoor is de keuze in componenten bij iedereen anders. Het formaat, de kleur, de houtafwerking en indeling van de gewenste onderdelen:Finse sauna,  whirlpool, hottub,loungeplek, douche, zwembadtechniek, verlichting, etcetera. De specialisten van 20ft Wellnessverzorgen een duidelijke basis, maar ook de transformatie naar een passende aansluiting op de tuin, die voor iedereen anders is. We vertellen je graag meer over de versies die 20ft Wellness heeft te bieden en het vakmanschap waar je op kan rekenen als je een product van hen aanschaft. 

hottub, the art of living, 20ft wellness

Speciale versie

Om alle mogelijkheden te laten zien hebbenze een speciale versie gemaakt: de 20ftWellnessLimited Edition Beach Unit. Deze unit heeft,naast een Finse sauna en verwarmendehottub,een zonnige aankleding gekregen: rotan hangstoel, Balinese manden, opklapbareprivacyschermenen houten plafondbalken als afwerking. Zo past deze unit perfect in elke Ibiza-tuin of bij eenpaviljoen. De setting zie je vast al voor je: tijdens zonsondergang heerlijkaan eencocktail in het warme water van dehottubof het bad juist af laten koelen en gebruiken als dompelbad na de sauna. Door de unieke aankleding is het een eyecatcher geworden voorelkewellnesstuin. 

Vakmanschap

Dewellnessunits zijn uniek maatwerk en vakmanschap, waardoor alles met gemak afgestemd kan worden naar iedere wens.Vanuit de werkplaats gebruikenze hoogwaardige materialen voor iedereunit.Totaalaangekleedof mooi sober; de mogelijkheden zijn onbeperkt.Al hun units zijn samen te stellen vanuit de eigen fantasie of met eeninspiratieboostvanuit hen. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: 20ft Wellness

____

20ft Wellness

Meer projecten van 20ft Wellness bekijken?