badkamertrends, dekker zevenhuizen, badkamerinspiratie

  • Dekker Zevenhuizen
  • Nijverheidscentrum 2
  • 2761 JP Zevenhuizen
  • Contact:
  • Tel. nr: 088 233 5519
  • E-mail: info@dznet.nl

De belangrijkste badkamertrends voor 2021 | Dekker Zevenhuizen

Wat is jouw interieurplan voor 2021? Grote kans dat jij vorig jaar – in dat eerste coronajaar – veel aandacht besteedde aan een upgrading van de look and feel van je woonkamer of de tuin. Of misschien zelfs ook de slaapkamer. Maar nu is het tijd voor the next step: de badkamer! De badkamer mag nu gerust een thuiswellness worden of de sfeer ervan ademen. We bespreken in dit artikel twee mooie badkamertrends voor 2021.

Niemand kijkt er bovendien meer van op als je wat luxe nastreeft in je badkamer. Deze is immers niet alleen functioneel. Het is nu de plek geworden waar je even tot jezelf kunt komen en waar je in alle rust jouw innerlijke en uiterlijke verzorging de aandacht geeft die het gewoon verdient. Mentale gezondheid is een belangrijk aspect geworden van ons dagelijks leven en de badkamer is de ultieme plek om eraan te werken. Er zijn twee belangrijke trends te benoemen voor 2021, die op een unieke wijze zijn vormgegeven door Qisani, van Dekker Zevenhuizen. Het is inmiddels een ijzersterk Nederlands merk met luxe badkamermeubilair en -accessoires, volledig in lijn met de nieuwste badkamertrends én verkrijgbaar bij de meeste gerenommeerde verkooporganisaties van hoogwaardig badkamerinterieur.

Badkamertrend 1: Rural Chic

Qisani omschrijft deze trend als groots en een exclusief effect. Denk daarbij aan bijvoorbeeld prachtige keramische platen met een uitvergrote onyx of marmeren adering. Deze trend zoekt bewust een sterke verbinding door natuursteen, hout en groenbeleving met elkaar te mixen. Wat opvallend is – en dát laat Qisani goed zien – is de keuze om op elke wand in de badkamer ander materiaal te plaatsen. Dat doet wat met je. De badkamer is niet meer de monotoon betegelde ruimte waar je een paar keer dag ‘even’ moet zijn. De badkamer wórdt nu juist de plek waar je graag langer wilt vertoeven!

badkamertrends, dekker zevenhuizen, badkamerinspiratie

Badkamertrend 2: Soft Stream

Qisani laat zien dat het bij deze trend gaat om zachte, zogenoemde iriserende accentkleuren. Er zijn meer vloeiende lijnen in het geheel, die zijn gecombineerd met een mix van luxe materialen waardoor het eindresultaat altijd tot tevredenheid stemt: ultieme sfeerbeleving! Net als bij Rural Chic geldt dat de functionaliteit op een ongekend hoog niveau staat. Er is een prima maatwerkprogramma bij Qisani. Denk daarbij aan wastafels en badmeubels, met prachtige bijpassende spiegels, planchetten, regalen en kolomkasten.

Tekst: Marlou Peters Overkamp
Fotografie: Dekker Zevenhuizen

____

____

Meer projecten zien van Dekker Zevenhuizen?