domotica in huis, prowork

  • Prowork
  • Mastbos 17a
  • 5531 MX Bladel

De beste domotica in huis | Prowork 

Tijdens de herfstdagen beseffen mensen vaak welk comfort er nog ontbreekt om fijn te kunnen wonen. Sfeer en comfort is namelijk zoveel meer dan prachtige meubels en woonaccessoires. Maak van je huis daarom nóg meer je thuis: door je woning met je mee te laten denken. Vertel je huis eenvoudig wat je gaat doen en de verlichting, temperatuur en muziek bewegen met je mee. Thuis is het pas echt goed toeven dankzij een huis dat met je meedenkt. Wil jij ook slim genieten van een warm thuis? Dat doe je door de beste domotica in huis te halen met Prowork.   

Baden in comfort  

Na een gure herfstdag bij thuiskomst opwarmen en ontspannen in een heerlijk bad. Niet een donkere, kille badkamer binnenlopen, geen koude badkamervloer, niet drie keer checken of het bad al vol is. Maar een sfeervol verlichte, warme badkamer met een heerlijk schuimend bad, dat is wellness in eigen huis. Je kiest op het bedieningspaneel of in de app voor ‘badderen’, de verlichting gaat over in een stand die jij prettig vindt, je favoriete muziek gaat spelen en de screens gaan naar beneden.   

domotica in huis, prowork

Wegzwijmelen 

Je wil een avondje film kijken? Met één druk op de knop dimt de verlichting in de gewenste stand, gordijnen sluiten, de haard gaat branden en de home cinema en beamer starten op. Eenvoudig met één afstandsbediening, de app op je smartphone, tablet of een bedieningspaneel aan de wand. Met domotica in huis maak je je leven eigenlijk gewoon een stuk gemakkelijker en daardoor aangenamer. 

domotica in huis, prowork

Een veilig gevoel  

Met hetzelfde systeem is het mogelijk dat je, waar ook ter wereld, via een beveiligde internetverbinding contact kunt hebben met het thuisfront. Een uitkomst om veiligheidsdoeleinden en incidenten te monitoren én om de gehele status van je woning te kunnen controleren. Domotica in huis maakt van je woning een behaaglijke cocon. Alles in en rondom huis kan automatisch georganiseerd worden, zoals verlichting, klimaatbeheersing, zonwering, audio en video en beveiliging. Met een speciale ’thuis-app’ communiceert alle afzonderlijke apparatuur met jou, je woning en elkaar.Wil jij ook slim genieten van een warm thuis? Ervaar dat vrijblijvend in de demowoning van Prowork 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Prowork

____

Een veilig huis, Prowork, the art of living

____

Meer projecten bekijken van Prowork?