De beste luidsprekers voor een ultieme ervaring

The Stage Managers

De cijfers van Spotify liegen er niet om: we luisteren meer dan ooit naar muziek. Door de verschillende muziekapps is het mogelijk om altijd en overal je eigen playlist af te spelen. Gemak dient de mens, maar de echte muziekliefhebber erkent de waarde van kwalitatieve luidsprekers. Daarmee maak je van muziek luisteren een ultieme ervaring. Want muziek ontroert, motiveert en intrigeert. Dat lukt alleen als de omstandigheden uitermate kwalitatief zijn. The Stage Managers begrijpen dat als geen ander en leveren daarom alleen de crème de la crème als het gaat om geluid.

Iconic

The Stage Managers kunnen je helpen bij het kiezen van de beste optie voor jouw woning, kantoor of atelier. Een combinatie van ultramoderne audiotechnologie en een indrukwekkend, door Porsche Design Studio onderscheidend esthetisch ontwerp maakt de LD-systems MAUI P900 luidspreker een icoon in de muziekindustrie. De MAUI P900 bijvoorbeeld heeft een zeer brede horizontale spreiding van 140 graden en een smalle verticale spreiding van 15 graden. Hierdoor is de speaker te gebruiken om te performen voor zowel groot als klein publiek. Doordat de luidspreker de ultieme expressie van geluid heeft kun je hem zowel op verschillende plekken in de ruimte plaatsen.

Uitmuntende perstaties

De LD-systems Maui P900 kolomluidspreker is ontworpen om te presteren binnen het professionele segment. Door Porsche Design Studio ontworpen stijlvolle design, baandoorbrekend vermogen en uitermate sterke Bluetooth-verbinding is de LD-systems P900 luidsprekerzuil bij uitstek toe te passen binnen de luxury lifestyle. Door een selectie van 50 ingebouwde premium speakerdrivers levert deze unieke luidsprekerzuil uitmuntende prestaties.

The Stage Managers

The Stage Managers maakt gebruik van producten van hoge kwaliteit. Hierbij staat veiligheid hoog in het vaandel. Een snelle “plug and play”-plaatsing, compacte opslag en eenvoudige bediening in combinatie met veiligheid is een basisvereiste voor The Stage Managers. Heb je advies nodig in combinatie met de juiste producten voor een permanente installatie? De The Stage Managers helen je graag.

Editor: Media team

Datum: 25-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: The Stage Managers