previous arrow
next arrow
Slider

De Bever Architecten 

De Bever Architecten is een innovatief architectenbureau, gericht op de toekomst. Het bureau is gespecialiseerd in het beantwoorden van complexe ruimtelijke vraagstukken en bouwopgaven. De Bever richt zich met name op binnenstedelijke herontwikkeling en op vraagstukken die om veel specialisme vragen.

Ultieme leefomgeving

Vanzelfsprekend is het uitgangspunt voor De Bever Architecten de wens en ambitie van de opdrachtgever. Daarnaast streeft het architectenbureau ook naar een duurzame leefomgeving én naar een prettige leefomgeving voor gebruikers en bezoekers. De Bever denkt gedurende het hele traject – van het eerste idee tot het uiteindelijke gebruik – mee met haar klanten en kan ook het gehele traject begeleiden. Low-tech oplossingen worden gecombineerd met innovatieve, duurzame high-tech oplossingen.

De filosofie van De Bever Architecten

De Bever Architecten gelooft dat een goede kwaliteit van de leefomgeving bijdraagt aan een beter leven van de gebruikers van een gebouw. Het bureau legt daarom bij het ontwerpen de focus op een tijdloze architectuur, een gebouw dat goed geïntegreerd is in haar omgeving en dat kwalitatieve binnenruimtes heeft. De architecten van De Bever combineren een eenduidige verschijningsvorm met complexe ontwerpoplossingen en architectonische ruimten. Elk ontwerp is perfect afgestemd op de vraag, wensen en ambities van de opdrachtgever.

Renovatie van woning uit 1950

Een mooi voorbeeld van het werk van De Bever Architecten is een woning uit 1950 in Noord-Brabant, die door het bureau volledig gerenoveerd werd. Het resultaat is een moderne en eigentijdse woning, maar wel met een naadloze aansluiting op het oorspronkelijke pand.

____

Meer projecten bekijken van De Bever Architecten?

 

Renovatie vooroorlogse villa

In deze gerenoveerde villa zijn rust en eenvoud de kernwaarden. De glazenpuien in de woning zorgen voor openheid en veel licht inval. Al met al een prachtige woning!

Modern en eigentijds

In deze moderne villa is er veel gewerkt met natuurlijke kleuren. Als je in deze woning binnen stapt, voel je meteen de warmte die het huis met zich meebrengt.

Jaren ’70 woning omgetoverd

De keuken van deze jaren ’70 woning is hét pronkstuk van de villa. Ook de groengrijze betonvloer is een echte eyecatcher in deze villa. Het verbindt alle woongedeeltes met elkaar, wat zorgt voor een prachtige eenheid door heel de villa.

 

De Bever Architecten


“Wij geloven dat een goede kwaliteit van de leefomgeving bijdraagt aan een beter leven van de gebruikers van een gebouw

 ___

Contactgegevens:

  • De Bever Architecten
  • Paradijslaan 72
  • 5611 KR Eindhoven


Web editor: Media team     |

Datum: 13 | nov | 2019


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media