De Bever Architecten 

De Bever Architecten is een innovatief architectenbureau, gericht op de toekomst. Het bureau is gespecialiseerd in het beantwoorden van complexe ruimtelijke vraagstukken en bouwopgaven. De Bever richt zich met name op binnenstedelijke herontwikkeling en op vraagstukken die om veel specialisme vragen.

Informatie over De Bever Architecten 


De Bever Architecten, innovatie, architect, renovaties
De Bever Architecten, innovatie, architect, renovaties
De Bever Architecten, innovatie, architect, renovaties
De Bever Architecten
De Bever Architecten
De Bever Architecten
previous arrow
next arrow

Ultieme leefomgeving

Vanzelfsprekend is het uitgangspunt voor De Bever Architecten de wens en ambitie van de opdrachtgever. Daarnaast streeft het architectenbureau ook naar een duurzame leefomgeving én naar een prettige leefomgeving voor gebruikers en bezoekers. De Bever denkt gedurende het hele traject – van het eerste idee tot het uiteindelijke gebruik – mee met haar klanten en kan ook het gehele traject begeleiden. Low-tech oplossingen worden gecombineerd met innovatieve, duurzame high-tech oplossingen.

De filosofie van De Bever Architecten

De Bever Architecten gelooft dat een goede kwaliteit van de leefomgeving bijdraagt aan een beter leven van de gebruikers van een gebouw. Het bureau legt daarom bij het ontwerpen de focus op een tijdloze architectuur, een gebouw dat goed geïntegreerd is in haar omgeving en dat kwalitatieve binnenruimtes heeft. De architecten van De Bever combineren een eenduidige verschijningsvorm met complexe ontwerpoplossingen en architectonische ruimten. Elk ontwerp is perfect afgestemd op de vraag, wensen en ambities van de opdrachtgever.

Renovatie van woning uit 1950

Een mooi voorbeeld van het werk van De Bever Architecten is een woning uit 1950 in Noord-Brabant, die door het bureau volledig gerenoveerd werd. Het resultaat is een moderne en eigentijdse woning, maar wel met een naadloze aansluiting op het oorspronkelijke pand.