Suns tuinmeubelen, buintenruimte, kim kotter, lampen

  • SUNS Tuinmeubelen
  • De Ring 1
  • 5261 LM Vught

De buitenruimte van Kim Kötter: klaar voor de zomer! | SUNS Tuinmeubelen

Wat als je je tuin en terras helemaal opnieuw kunt inrichten? Kim  Kötter  gaf haar buitenruimte vorm met SUNS,  met tuinmeubilair  en met  diverse  outdoor lifestyle producten zoals buitenvazen en -verlichting.  Laat je inspireren door de smaak van Kim! 

Suns tuinmeubelen, buintenruimte, kim kotter, lampen

Loungen

Voor haar buitenruimte koos Kim voor twee basiselementen. Het eerste is natuurlijk de eyecatcher SUNS  Portofino. Deze low-lounger is het toonbeeld van ultieme ontspanning. De basis van de set bestaat uit natuurlijk teakhout, uitstekend weerbestendig en karakteristiek buitenmateriaal. De kussens zijn royaal uitgevoerd voor maximaal zitcomfort. En het leuke is, SUNS Portofino is een modulaire loungeset: hiermee creëer je zelf de ideale opstelling door keuze uit diverse zitelementen en opties zoals een chaise longue, armleuningen en zijtafels.

Suns tuinmeubelen, buintenruimte, kim kotter, lampen

Tafelen

Ander basiselement in de tuin van Kim is de SUNS Ovada tuintafel met bijpassende bank. Deze stoere en oerdegelijke tafel met een frame van industrieel aluminium biedt genoeg ruimte voor haar gezin en gasten. In het blad komt het teakhout terug. Aan de andere zijde van de tafel staan de charmante Nappa dining stoelen. Dankzij het touwwerk hebben deze stoelen een elegante uitstraling en zitten ze heerlijk.

Aankleding

De aankleding van het terras pakte Kim stijlvol aan. We zien onder andere buitenkleed Veneto (duurzaam gemaakt van gerecyclede PET-flessen) en de aluminium vazen SUNS Vasi die het zowel binnen als buiten goed doen. Het geheel is afgemaakt met een aantal buitenlampen uit de Mr. & Mrs. Solar collectie. Doordat de lampen op zonne-energie werken, kun je ze overal neerzetten. De lampstandaard Kate geeft ze nog extra allure. Goed om te weten: alle SUNS-producten die Kim in haar tuin heeft, kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Wel zo handig! Meer weten? Suns-tuinmeubelen.nl

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: SUNS Tuinmeubelen

____

____

Meer projecten van SUNS Tuinmeubelen bekijken?