De Cardok Multi: een manier om ruimte te besparen

CARDOK

Het is altijd fijn als je ruimte kunt besparen, om zo bijvoorbeeld een extra kamer of meer opbergruimte te creëren. Wellicht herkennen de echte autoliefhebbers zich hier ook in en vragen zij zich af hoe ze meer ruimte kunnen creëren voor om al hun prachtige voertuigen kwijt te kunnen. De oplossing voor dit probleem is de Cardok Mulit, hiermee creëer je een tweede ondergrondse parkeerplaats. Om je te inspireren tonen we je graag drie prachtige projecten waarin de Cardok Multi werd verwerkt.

Ondergrondse parkeerplaats

Het eerste project waarbij een Cardok Multi werd geïnstalleerd is deze oprit bij een waanzinnig huis. De auto is eenvoudig op het ijzeren platform te rijden waarnaar hij met één druk op de knop, op soepele wijze in de grond zal verdwijnen. Wanneer de auto zich veilig ondergronds bevindt, kan de volgende auto op het top dek gereden worden. De Cardok Multi kan zelfs weer omhoogkomen als er nog een auto op het bovenste platform staat. Dit is het toppunt van ruimtebesparing!

Totaalbeleving

Het volgende project laat enigszins weer dezelfde Cardok Multi zien. Om ruimte te creëren voor meerdere auto’s werd gekozen voor een wat grotere versie van de Cardok Multi. Echter werd deze keer veel rekening gehouden met de afwerking en de manier waarop het systeem pas bij het exterieur en het tuinontwerp. Daarom heeft het bovenste platform dezelfde kleur stenen als de oprit zelf. Hierdoor sluit het naadloos aan bij de totaalbeleving van de woning.

Geavanceerde technologieën

En tot slot tonen we je graag nog dit project. Opnieuw werd hier een Cardok Multi geïnstalleerd die op prachtige wijze opgaat in zijn omgeving. Om ervoor te zorgen dat de auto op het platform er niet zomaar af kan rijden werd gebruik gemaakt van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën. Deze autoliefhebbers hoeven dus helemaal niet bang te zijn dat er ook maar iets met hun auto gebeurd.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 22-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cardok