De Dekton Kraftizen collectie biedt volop inspiratie

Cosentino

De nieuwe Dekton Kraftizen collectie van Cosentino toont de perfecte match tussen ambacht en technologie. De schoonheid die hierdoor is ontstaan biedt inspiratie en maakt het mogelijk bijzondere ruimtes te creëren. De collectie doet het vooral goed in de badkamer en zorgt ervoor dat mooie inrichtingen kunnen ontstaan. Wanden en vloeren bekleed met deze royale tegels kleden de ruimte bijna naadloos aan, ze zorgen voor een strakke en pure inrichting.  

Eigenschappen van Dekton Kraftizen 

Met de Dekton Kraftizen collectie herinterpreteert Cosentino de veelzijdigheid, schoonheid en eerlijkheid van het werk van ambachtslieden. Deze nieuwe interpretatie heeft alles te maken met de technologische en innovatieve uitstraling van het ultracompacte Dekton. De eigenschappen van dit materiaal maken het ideaal om toe te passen in de badkamer. Denk aan een vloer, een wand of badkamermeubels van Dekton. De collectie kenmerkt zich dan ook door diverse texturen, zijdeachtige en matte kleuren. Zo past het materiaal bij iedere badkamerstijl. Bovendien is Dekton Kraftizen ook nog CO2-neutraal. Dat betekent dat wanneer je voor dit product kiest, ook duurzaam bezig bent.  

Inspiratie: verschillende varianten 

Binnen deze collectie vind je Kraftizen Micron. Dit is een elegant en ingetogen design, dat op verschillende manieren toegepast kan worden. De markeringen maken het een levend en ademend materiaal. Daarnaast bestaat de collectie onder andere ook uit de kleur Kraftizen Albarium. Dit materiaal kent subtiele troffelmarkeringen die elkaar overlappen. Hierdoor ontstaat een rijke continuïteit. Deze variant fascineert met zijn fijne, stijlvolle textuur en de mooie verfijning.  

Meer over Cosentino 

Cosentino is een internationaal gericht bedrijf dat zich bezig houdt met de productie en distributie van innovatieve en hoogwaardige materialen voor architectuur en design toepassingen. De twee bekendste merken die zij produceren zijn Silestone en dus Dekton. Zij zijn deze merken constant door aan het ontwikkelen om zo een veelzijdig product te kunnen blijven produceren. Met deze producten proberen zij volop inspiratie te bieden.  

Editor: Media team

Datum: 22-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cosentino