De Eerste Kamer Badkamers

De Eerste Kamer, hoe kom je op die naam!? We staan 's morgens op en lopen doorgaans vanuit onze slaapkamer naar “De Eerste Kamer”, de naam was geboren! Een ruimte waar je lekker kunt douchen en badderen en waar je een heerlijk moment voor jezelf hebt om te ontspannen en genieten. Op deze manier begin je jouw dag altijd goed en kun je hem ook weer op een mooie manier beëindigen.

Projecten van De Eerste Kamer Badkamers

Informatie over De Eerste Kamer Badkamers


DeEersteKamerBadkamers_1
DeEersteKamerBadkamers_2
DeEersteKamerBadkamers_3
DeEersteKamerBadkamers_4
DeEersteKamerBadkamers_5
DeEersteKamerBadkamers_6
DeEersteKamerBadkamers_7
DeEersteKamerBadkamers_8
DeEersteKamerBadkamers_9
DeEersteKamerBadkamers
previous arrow
next arrow

De Eerste Kamer Badkamers

We zijn begonnen met een showroom Van 400m2 en daar groeide we gaandeweg uit onze voegen. In 2019 openen we daarom een nieuwe showroom in Hoevelaken waar we een heerlijke 2000m2 tot onze beschikking hebben. Elke badkamer ontwerpen wij persoonlijk. Dit doen we met zorg en aandacht. Door jouw wensen te combineren met kwaliteit en aandacht, komt het persoonlijke karakter van een badkamer naar voren. Of je nu kiest voor Japandi, hotel chique of stoere industriële badkamer: bij De Eerste Kamer ontwerpen en creëren we in jouw favoriete stijl. Voor meer inspiratie vraag ons inspiratieboek aan.

Badkamers met karakter, van functionaliteit naar exclusiviteit.

Ben je op zoek naar een badkamer die jouw verwachtingen overtreft? Gun jezelf dan een bezoek aan de badkamershowroom De Eerste Kamer In Hoevelaken, waar je een ruime keuze hebt uit exclusieve badkamers in diverse stijlen. Van klassiek tot modern, van landelijk tot industrieel, je vindt het allemaal bij De Eerste Kamer. Onze badkamers zijn voorzien van hoogwaardige materialen, innovatieve technieken en maatwerk oplossingen. Zo creëren we samen met jou een badkamer die perfect past bij jouw wensen en smaak. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en laat je verrassen door een uniek 3D-ontwerp van jouw toekomstige badkamer. Bij De Eerste Kamer maken we van elke badkamer een droomplek. Zodra je onze showroom ervaart, weet je dat een badkamer van De Eerste Kamer veel meer is dan een ruimte om in te douchen of te badderen.