De Eerste Kamer

Bij De Eerste Kamer ontdekt u high-end badkamers. Kenmerkend is de creativiteit en originaliteit van de badkamerontwerpen. Al uw badkamerwensen, ideeën en stijlen worden in een persoonlijk badkamerontwerp gepresenteerd. Van De Eerste Kamer kunt u maatwerk, hoogwaardige afwerking en creatieve oplossingen verwachten om uw droombadkamer te realiseren.

Projecten van De Eerste Kamer

Informatie over De Eerste Kamer


Slider-1
slider-6
Slider-2
slider-8
Slider-3
Slider-4
Slider-5
slider-7
Slider-9
slider-10
previous arrow
next arrow

Ontdek uw Eerste Kamer stijl

Als u door onze badkamershowroom in Hoevelaken loopt, ontdekt u gaandeweg uw badkamerstijl. Complete badkamers worden gepresenteerd in luxe Designboxen. Door de verrassende details te bekijken komt u op nieuwe ideeën. Naast exclusieve badkamers hebben wij een uitgebreide keuze aan sanitair, moderne kranen en karaktervolle vloer- en wandtegels.

Maak een afspraak bij een badkameradviseur en breng een bezoek in onze showroom. Samen bekijkt u tijdens een persoonlijk adviesgesprek de mogelijkheden voor uw badkamer, u zult verrast zijn over het scala aan opties en de vrijheid die u heeft om uw badkamer naar eigen inzicht in te richten. Een badkamer is een investering voor jaren en daarom begrijpen wij dat alleen het beste goed genoeg is. De adviseurs zijn er in gespecialiseerd om u een goed advies te geven gebaseerd op uw eigen ideeën en wensen. Middels unieke 3D ontwerp technieken kunnen wij u realistische concepten presenteren van uw toekomstige droombadkamer. Vertel ons uw wensen!

Tegels met Karakter

Sinds 2019 heeft De Eerste Kamer een eigen collectie vloer- en wandtegels. Een unieke verzameling van de hoogste kwaliteit tegels van slijtvast materiaal. Deze collectie is met zorg samengesteld, bij absolute Europese top fabrikanten en bij kleine familie ateliers rondom het Middellandse Zeegebied. DEK Ceramics zijn bijzonder sfeerbepalend en geven de badkamer een eigen karakter. Bekijk deze exclusieve collectie in Hoevelaken.