De eindeloze mogelijkheden van de tegels van Teunissen & Becking

Teunissen & Becking

Of u nu een nieuwe vloer wilt, een nieuwe badkamer of een nieuwe keuken, tegenwoordig zijn er eindeloze mogelijkheden in kleuren, vormen, opstellingen of soorten tegels. Deze overvloed in keuzes kan verwarrend zijn, maar het kan ook veel kansen bieden. Zeker wanneer u deze eindeloze mogelijkheden ontspannen kunt bekijken en de juiste mensen aanwezig zijn om u te helpen de juiste tegelcombinaties te maken. Het team van experts van Teunissen & Becking staat voor u klaar om u te begeleiden door een reis van inspiratie en creativiteit. Offline, in de warme ambiance van de showroom, kunt u uzelf laten onderdompelen in een wereld van mogelijkheden. 

Tegels, eindeloze mogelijkheden tegels, Teunissen & Becking, The Art of Living

Experience center 

Bij Teunissen & Becking waant u uzelf niet alleen in een showroom met verschillende badkamer en keuken opstellingen, maar ook in een experience center waar u kunt kennismaken met een breed scala aan tegelopties! ‘Blader’ door de schuifkast, waar u verschillende tegel mogelijkheden kunt ontdekken. Die ene unieke tegel, die interessante mix van verschillende tegels of juist een naadloze samensmelting van kleuren waardoor een gevoel van rust ontstaat. Dit is allemaal te realiseren door de perfecte combinaties te maken. 

Een moodboard maken  

En hoe kunt u daarnaast nog beter uw ideeën visualiseren dan door het maken van een tastbaar moodboard? Een offline moodboard maken met producten als tegels, kraantjes en andere details is mogelijk bij Teunissen & Becking. Door te werken met echte materialen en texturen, kunt u tastbaar de sfeer en esthetiek van uw toekomstige ruimte ervaren. Het is dus niet enkel een kwestie van kijken, maar ook van voelen en beleven.  

Tegels, eindeloze mogelijkheden tegels, Teunissen & Becking, The Art of Living

Trendsetters 

Daarnaast heeft Teunissen & Becking voor de trendsetters nog speciaal zes stijlen uitgelicht in de showroom, die de laatste trends op het gebied van design belichamen. Deze trends worden gekenmerkt door de inspirerende namen Hotel Chique, Japandi, Kleurrijk, Terrazzo Look, Marmer Look en Wabi Sabi. Benieuwd naar het verhaal achter deze trends? Bekijk de opstellingen in de showroom en vraag de experts van Teunissen & Becking voor een toelichting. 

Editor: Media Team

Datum: 06-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living