De fantastische 400 serie kookplaten (die ook de kok inspireren)

Gaggenau

De keuken dient niet langer alleen als een plek om eten te bereiden, het is ook dé ruimte waar iedereen samenkomt. Daarom is het belangrijk dat de keuken niet alleen erg praktisch en functioneel is, maar er ook stijlvol uit komt te zien. Keukenapparatuur moet visueel aanspreken. Daarom ontwierp Gaggenau de minimalistische 400 serie kookplaat met een geïntegreerde afzuiging die ervoor zorgt dat geuren worden opgenomen. We vertellen je dan ook graag meer over deze fantastische kookpaat 

Kookplaat, keukenapparatuur, Gaggenau, The Art Of Living

Zoneloos koken 

Kenmerkend voor deze 400 serie inductiekookplaat is het gegeven dat ze zoneloos zijn. Dit biedt wel tachtig tot negentig centimeter onbeperkte creatieve ruimte om de heerlijkste gerechten te bereiden. De kookplaat bestaat uit zwart glas met een roestvrijstalen frame. Bovendien biedt de apparatuur met zijn grote TFT-touchdisplay de mogelijkheid om te schakelen tussen zeventien vermogensstanden, timers en bijpassende afzuigkapinstellingen. Dit kan alleen met behulp van Home Connect. Dankzij deze app kan de compatibele afzuiging bediend worden vanaf de kookplaat.

 

Kookplaat, keukenapparatuur, Gaggenau, The Art Of Living

Geïntegreerd afzuigsysteem 

Bijzonder aan deze inductiekookplaat is het geïntegreerde afzuigsysteem. Dit afzuigsysteem biedt een krachtige afzuiging die subtiel geplaatst is tussen twee flexibele kookzones. Hiermee wordt gezorgd voor geurvrij bakken, wokken of sudderen. Naast dat het afzuigsysteem volledig naar behoren werkt, zorgt het design ook voor een chic en hedendaags totaalbeeld. De keuken komt er zo modern en exclusief uit te zien. De kookplaat is dan ook een interessante toevoeging aan het interieur.  

Kookplaat, keukenapparatuur, Gaggenau, The Art Of Living

Handige bediening 

Maak je keuken af met de Gaggenau-bedieningsknoppen voor jouw kookplaat. Personaliseer jouw keuken en kies voor knoppen die passen bij de kleur van de keuken. Je kunt kiezen uit twee verschillende afwerkingen RVS of zwart. Ze tonen aan welke zone in gebruik of aan het afkoelen is. Daarnaast kunnen ze op handhoogte geplaats worden zonder af te leiden van het keukendesign. Het biedt dan ook een uitstekend alternatief voor het eerdergenoemde TFT-display. 

Meer informatie  

Wil je meer weten over deze prachtige inductiekookplaten of ben je nieuwsgierig naar de andere producten van Gaggenau? Breng dan een bezoek aan de Gaggenau Flagship Showroom in Hoofddorp. Hier kun je hun collectie in het echt ervaren en passend advies inwinnen. 

Editor: Media Team

Datum: 18-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Gaggenau