De garagedeur van deze strakke villa zorgt voor natuurlijke touch

Different Doors

Deze moderne nieuwbouwwoning is te vinden in Noord-Brabant. Het exterieur van de villa heeft een strak lijnenspel waardoor hij in eerste instantie erg modern en strak oogt, maar door de toevoeging van de houten garagedeur  van Different Doors krijgt de villa iets ‘natuurlijks’. Different Doors plaatste, twee zijwaartse garagedeuren en daarnaast ook een loopdeur, in de gevel van deze prachtige villa.

Garagedeur, hout, The Art of Living

De houtsoort

De garagedeur is gemaakt van een houtsoort genaamd ‘vergrijsd essen’. Dit hout heeft een behandeling ondergaan waardoor het hout een hoge duurzaamheidsklasse heeft en lang mooi blijft. De houtsoort is lichtbruin van kleur maar heeft ook een grijze ondertoon. Door de verschillende weersinvloeden van buiten zal de houtsoort op een mooie en egale manier vergrijzen. De vlamtekeningen die te zien zijn in het hout zorgen voor een prachtig en levendig effect. Het hout krijgt hierdoor een speelse maar ook een natuurlijke uitstraling.

 

Een groot geheel

De houten latten komen vaker terug in het exterieur, namelijk ook in de houten gevelbekleding rondom de woning. Door te kiezen voor garagedeuren in dezelfde houtsoort vormt het hele exterieur een compleet geheel. Het hout staat daarnaast perfect in combinatie met de grijze steen en het witte stucwerk. Door de toevoeging van de garagedeur gaat de villa van een moderne strakke woning naar een moderne woning met een natuurlijk touch.

Meer over Different Doors

Different Doors is dé specialist in het creëren van prachtige houten deuren. Net zoals de mogelijkheden die Different Doors aanbiedt, komt er geen einde aan de uiteenlopende projecten die zij opleveren. De deuren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en een uitmuntend design. Er zijn veel opties op het gebied van inbouwmogelijkheden, houtsoorten en afwerkingen. Op deze manier maakt Different Doors iedere woning intens uniek.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 26-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Different Doors