previous arrow
next arrow
Slider

De Goede Bouw

Ondersteuning

De Goede Bouw is specialist in renovaties en nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden in het hogere segment. Bas begon zijn aannemersbedrijf in 1999. Bas: “Ik ben altijd al handig geweest en kluste vroeger al veel voor vrienden en familie. Een studie logistiek bracht me naar Breda en na mijn studie kwam ik terecht in de ICT. Ik was er goed in, maar ik vond het niet leuk. Toen ben ik gaan doen wat ik al parttime deed en wat ik écht leuk vond. Je kunt dus eigenlijk wel zeggen dat het een uit de hand gelopen hobby is.” Die ‘hobby’ nam steeds grotere en professionele vormen aan, want Bas heeft inmiddels een enthousiast team van 18 vaste medewerkers en diverse onderaannemers. De Goede Bouw is actief in de regio Breda. Bas: “Sinds een paar jaar doen we ook nieuwbouwprojecten. Wij ondersteunen het complete bouwtraject van begin tot eind; van het eerste ontwerp tot de laatste lat die gelegd wordt. Altijd met een vast aanspreekpunt voor ieder project.”

____

Meer projecten bekijken van De Goede Bouw?

Open interieur voor ruimtelijkheid

Deze lichte, ruime woning met open interieur heeft een eigenwijze en unieke vorm. Het exterieur heeft een chique combinatie van hout en metselwerk, wat een warme uitstraling geeft.

De Goede Bouw


“Wij ondersteunen het complete bouwtraject van begin tot eind; van het eerste ontwerp tot de laatste lat die gelegd wordt.

 ___

Contactgegevens:

  • De Goede Bouw
  • v/d Reijtstraat 100a
  • 4814 NE Breda

 


Web editor: Media team     |

Datum: 14 | dec | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

Visitekaartje

Insight Out


De Orbo tuinkamers van Insight Out bieden topcomfort in alle seizoenen…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media