De haard als designobject

Boley Exclusieven Openhaarden

Een brandend vuur werkt niet alleen ontspannend, maar het zorgt ook eenvoudig voor een heerlijke sfeer. Niets overtreft immers het vlammenspel van een prachtige haard. Toch zijn dit niet de enige voordelen van een haard. Steeds meer mensen kiezen voor een haard om zo hun woning op een duurzame manier te verwarmen en het gegeven dat een haard steeds vaker een echt designobject is, speelt ook mee. Ze worden volledig op maat en naar wens gemaakt, zodat ze een verrijking zijn van het interieur. Een goed voorbeeld daarvan is deze prachtige haard van Boley Exclusieve haarden. Hij wist alle verwachtingen te overtreffen.

Een maatwerk haard

Deze schitterende design haard is het brandende middelpunt van het interieur en werd op mooie wijze verwerkt in de wand. De gestoffeerde panelen verbergen de ophanging van de geblauwde stalen schapplanken, zodat de haard eenvoudig onderdeel wordt van de inrichting. Bovendien is deze haard volledig maatwerk en werd hij naar de wens van de opdrachtgevers ontworpen door Boley Exclusieve Openhaarden. Dergelijke concepten worden tevens op maat gemaakt, in iedere gewenste vorm en van het gewenste materiaal. Ook is het mogelijk om de brandstof zelf te kiezen. Zo biedt het bedrijf de keuze uit aardgas, (Bio-) propaan, elektriciteit, bio-ethanol en hout. Daarnaast kun je ook nog kiezen of de haard open of gesloten moet zijn.

Over Boley Exclusieve haarden

Boley Exclusieve Openhaarden is dan ook expert op het gebied van het ontwerpen en produceren van exclusieve haarden. Sinds 1970 zijn realiseren zij al waanzinnige binnen- en buiten haarden. De Boley specialisten beschikken dan ook over de nodige ervaring om alle mogelijkheden met de klanten te bespreken. Ook kunnen zij het ontwerp van de haard in 3D tekenen zodat een duidelijk beeld bestaat voor de realisatie. Op deze manier creëren zij keer op keer een haard die voorziet in een behaaglijk gevoel.

Editor: Media team

Datum: 11-03-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van