De Hofmeesters

We zijn een ontwerpbureau voor het modaal + segment. Waarin we ons niet onderscheiden door een stijl of handtekening. We luisteren goed naar de opdrachtgever en combineren de wensen en ideeën tot een samensmeltende groene oase, waarin rust en eenvoud onmisbaar zijn en waar alles een logische of functionele plek krijgt. Het begint met een goed gesprek waarin we goed luisteren naar de wens en dat gekoppeld met onze expertise en ervaring maakt ieder plan uniek. Net zoals de wensen van onze klanten de omgeving waarin het staat.

Informatie over De Hofmeesters


DeHofmeesters_7
DeHofmeesters_2
DeHofmeesters_3
DeHofmeesters_8
DeHofmeesters
DeHofmeesters_4
DeHofmeesters_9
DeHofmeesters_1
DeHofmeesters_6
DeHofmeesters_5
previous arrow
next arrow

Een groene oase, waarin rust centraal staat

Naast onze particulieren tuinen ontwerpen we ook bedrijfstuinen, landgoederen centrumplannen en ontwikkelen wij woonwijken een breed pakket waarin we te maken hebben met veel verschillende opdrachtgevers van particulieren tot bedrijven en overheden. De afgelopen 25 jaar hebben wij al ruim 1000 buitenruimtes mogen bedenken en ontwerpen. Wij gaan verder dan de gemiddelde tuinarchitect.

Onze plannen, tuinontwerpen zijn stuk voor stuk groen en sfeervol. Of het nu gaat om een tuin in vierkante meters en of buitenruimte in hectaren niks is ons te gek. Wij werken op een duurzame en het liefst zo klimaatvriendelijk manier waarin we de biodiversiteit versterken. Bovendien nemen we ook praktische aspecten mee in onze ontwerpen. Denk hierbij aan onderhoud, wateraansluiting en beregening, opvang van regenwater en sfeervolle tuinverlichting.

Misschien zien we de tuin minder als sieraad maar gaan we voor de echte waarde die we toekennen aan een gebied of omgeving. Daar wordt toch iedereen blij van! Groen heeft immers een positief effect op de gezondheid.  

Duurzaamheid is bij ons vanzelfsprekend. De foodprint die we achterlaten moet zo minimaal mogelijk zijn dat staat centraal in onze creaties. “ Het groen moet het doen”  

In ieder exclusief tuinontwerp laten we uiteraard laten groen-natuur in contact komen met architectonische lijnen en details waardoor ze elkaar zullen versterken: van een moderne tuin en binnentuin tot aan bosrijke villatuin, landelijke tuin en stadstuin. Wij verheffen jouw eenvoudige voortuin of royale achtertuin tot kunst.