houtkachel, Reny Haarden, eyecatcher, gezelligheid, warme uitstraling, luxe

Winter Thema: De houtkachel voor nu en in de toekomst | RENY

Er is momenteel veel te doen over het stoken van houtkachels. Voorstanders en tegenstanders buitelen over elkaar heen. Waar de een geniet van de gezelligheid van een knisperend houtvuur, moppert een ander over rook en stank. Zeker deze tijd van het jaar – waarin de omstandigheden voor het stoken van hout niet altijd optimaal zijn – moeten liefhebbers van houtkachels hun verantwoordelijkheid nemen.

Verantwoordelijkheid

Liefhebbers moeten dus hun verantwoordelijkheid nemen, maar hoe doen zij dit? Daarnaast ligt die verantwoordelijkheid niet alleen bij het individu. Ook de NHK – Nederlandse Haarden en Kachel branche – ziet verantwoorde houtstook als belangrijk speerpunt. Dit betekent onder meer dat de Europese Ecodesign-richtlijn, geldend voor houtkachels en houthaarden binnenshuis, vol in de belangstelling staat. De invoering van deze richtlijn is gepland voor 1 januari 2022, maar Nederland wil hier niet op wachten.

houtkachel, Reny Haarden, eyecatcher, gezelligheid, warme uitstraling, luxe

De houtkachels van RENY

Kopers en eigenaren van RENY houtkachels hoeven hier ook niet op te wachten. De nieuwe modellen houtkachels en houthaarden van RENY voldoen nu al aan de aankomende normen. RENY is klaar voor de toekomst zodat iedereen kan genieten van de warmte en sfeer van een mooi knisperend houtvuur, nu en in de toekomst.

Kijk voor meer informatie over de modellen houtkachels en houthaarden op www.reny.nl

 

Tekst: RENY
Fotografie: RENY

 


 

RENY


“Als één van de pioniers in de branche heeft RENY een ruime ervaring met het ontwikkelen en maken van houtgestookte houtkachels en houthaarden voor binnen en buiten.”

__
Meer informatie over RENY?