De Houtsnip, Massief eiken vloer, Robuuste Houtsnip Boomstamtafel, houten tafel, houten meubelen
previous arrow
next arrow
Massief eiken vloer, met daarbovenop een robuuste Houtsnip boomstamtafel
Slider

De Houtsnip | Houten vloeren

In het mooie plaatsje Vuren gelegen in Gelderland bevindt zich de showroom en werkplaats van De Houtsnip. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in houten vloeren, parket vloeren, duoplank vloeren, parket vloeren en massief houten vloeren. Waarbij ambacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan bij ieder project.

Unieke houten vloer

Een unieke houten vloer? Wellicht komt de boomstamvloer dan wel in aanmerking. De vloer wordt zoals de naam al zegt gemaakt van boomstammen. Bij deze techniek blijft de vorm van de boom volledig intact. De overige ruimte in de vloer wordt opgevuld door middel van spieën. Een ambachtelijke vloer met karakter!

Houten tafels

Naast vloeren beschikken ze over een groot assortiment aan houten tafels. Vaak worden deze gecombineerd met stalen onderstellen. Dankzij het grote assortiment aan verschillende soorten hout zijn er veel opties mogelijk en is iedere tafel uniek!

In overleg met de opdrachtgevers worden de mogelijkheden besproken en de ontwerpen gemaakt. Het is van belang dat de vloer past bij de hele interieur van de woning. Daarom wordt er ook uitvoerig overlegd met de desbetreffende (interieur) architect. De vloeren worden gelegd door vakkundige professionals met veel ervaring. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies!

___

Alle houten vloeren van De Houtsnip zien?

 

De Houtsnip | Houten vloeren, parketvloeren, boomstamvloeren, boomstamtafels & houten tafels

Introductie | Houten vloeren, parketvloeren, boomstamvloeren & boomstamtafels

Samen met zijn vrouw Ellen runt Menno Koedoot het familiebedrijf in Vuren. Het indrukwekkende assortiment van houten vloeren en tafels verkoopt zichzelf. Daarnaast is de service van de vakkundige medewerkers uniek. Zo worden alle producten optimaal afgewerkt. Ook het onderhoud van de vloeren wordt door middel van olie en natuurzeep door de professionals uitgevoerd.

De Houtsnip, Houten vloeren, houten tafels

De Houtsnip


“Een van onze kenmerken is de manier waarop wij producten afwerken; kleuren, roken, drogen en onderhouden met olie en natuurzeep.”

 

___

Contactgegevens:

  • De Houtsnip
  • Waaldijk 154
  • 4214 LE Vuren
  • Contact:
  • Tel.: +31 183 661142

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 06 | feb | 2018


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Wesco, Outdoor kitchen, Buiten keuken, tuin, iconisch design, buiten koken

Wesco


Wesco produceert gebruiksvriendelijke lifestyleproducten van de hoogste kwaliteit met een iconisch design…

StudioREDD

Studio REDD


Studio REDD ontwerpt en realiseert tuinen en dakterrassen met wellness als expertise…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media