De ideale thuisbioscoop | De Opera Domotica

Bij het ultieme woongenot mag een professionele thuisbioscoop niet ontbreken. De afgelopen jaren mocht De Opera Domotica voor verschillende opdrachtgevers een thuisbioscoop realiseren. Recent was de home cinema in hun eigen showroom aan de beurt. Het uitgangspunt? De ideale thuisbioscoop volledig te integreren in een woning.

Overspoelen met geluid 

De gigantische opbouwspeakers zijn niet meer van deze tijd. Althans, alle elementen worden netjes weggewerkt. De speakers worden in een mooie, houten geraamte opgehangen. Gabij de plaatsing van de speakers uit van de zitposities en de kwaliteiten van de ruimte. Niet de juisteakoestiek? Dan biedenakoestischestoffen-en panelen de oplossing.  

Ideale thuisbioscoop, De Opera Domotica, thuisbioscoop, The art of living

Beeld 

De Opera Domotica heeft de lat enorm hoog gelegd. In de home cinema in hun showroom, tref je dan ook een 120 inch Supreme 3 4K curved scherm. Het beeld wordt geprojecteerd door de 4K EPSON beamer 10500 en levert superieure beeldkwaliteit. 

Ideale thuisbioscoop, De Opera Domotica, thuisbioscoop, The art of living

Een multifunctionele ruimte 

De home cinema moet met een enkele druk op de knop van je tablet of smartphone weer om te toveren zijn tot living. Zo heb je dubbel plezier van deze ruimte. De cinema is volledig domotica gestuurd, zoals je van een smart home mag verwachten.  De verlichting is naar iedere gewenste sfeer te zetten, de ruimte is voorzien van Basalte design schakelaars en het meubilair is afgestemd op de rest van de showroom. De Lutron blinds verduisteren of verlichten de ruimte op het gewenste moment. Om de ideale thuisbioscoop compleet te maken, is het plafond voorzien van een sterrenhemel. Zo kan je na de film nog even genieten van de rustgevende sfeer. 

Wil jij dit zelf komen ervaren? Kom dan zeker even langs in de showroom. De Opera Domotica verzorgt met alle plezier een demonstratie van de zeer exclusieve thuisbioscoop. 

 

Tekst: Fleur Antonissen
Fotografie: De Opera Domotica

____

Meer projecten bekijken van De Opera Domotica?

 


De Opera Domotica


“We zijn trots op de resultaten en blij met onze tevreden klanten!”

__
Meer informatie over De Opera Domotica?