douchegoot, Easy Drain, douche, water, the art of living

  • RM Sanitair
  • Maagdenburgstraat 8
  • 7421 ZB Deventer

De inkortbare R-Line douchegoot: fraai & functioneel | Easy Drain

Ben jij al bekend met de slimme Easy Drain R-Line? De Easy Drain R-Line is een inkortbare douchegoot met een subtiel afschot dat perfect past in elke badkamervloer. De R-Line is verkrijgbaar in verschillende standaardlengtes die ter plaatse kunnen worden ingekort.

Ter plaatse in te korten

De Easy Drain R-Line is niet alleen functioneel, maar ook mooi vormgegeven. Deze douchegoot met subtiele helling heeft een model voor zowel wand- als vrij in de vloer installatie. Daarnaast heeft de douchegoot een eenvoudig te reinigen sifon. Beide varianten (zowel tegen de wand als vrij in de vloer) zijn leverbaar in standaard lengtes van 70, 80, 90, 100 en 120 cm. De flexibele inkortmogelijkheden geven de installateur veel vrijheid. De drains worden daarom niet alleen toegepast bij consumenten thuis, ook in de hotellerie is dit een veelgekozen model.

100% waterdichtheid

De Easy Drain R-Line is voorzien van het Water  Protection  System (WPS). Met een voorgemonteerd waterdicht doek biedt Easy Drain 10 jaar garantie op elke installatie. WPS is een eenvoudig te installeren en veilig te monteren afdichtingssysteem voor douchegoten en afvoerputten. Dit systeem bestaat uit een flexibel en waterdicht membraan dat is verbonden met de roestvrijstalen flens van de doucheafvoer. Zodoende wordt lekken, ten gevolge van foutieve installatie of ongunstige omstandigheden, uitgesloten.

Wil je meer zien?

Projectmanager Jeroen Kruit van Easy Drain heeft een webinar gegeven over deze slimme douchegoot. De video kun je vinden op YouTube. Je vindt ons door middel van /easydrainnl. In deze video legt hij de werking van de drain uit en laat hij zien hoe je deze kunt inkorten. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw toonzaal of project? Ze komen graag met je in contact.

Tekst: Easy Drain
Fotografie: Easy Drain

____

____

Meer artikelen bekijken van Easy Drain?