De inspirerende concept store van Nobel Flooring

Nobel Flooring

Ben je opzoek naar hoogwaardige kwalitatieve producten, zoals houten vloeren, houten trappen en maatwerk? Dan ben je bij Nobel Flooring letterlijk en figuurlijk aan het juiste adres. Zij hebben namelijk recent een gloednieuwe concept store geopend in Knokke. Dit is dé plek om te komen wanneer je ongedwongen en vrijblijvend kennis wil maken met de producten, het expertise en het vakmanschap van het bedrijf. Je ontdekt er de eindeloze mogelijkheden, stijlvolle afwerkingen en het oog voor detail. Allen zij waarden die tijdens ieder project nagestreefd zullen worden. Hierdoor is er altijd wel een product te vinden dat aansluit bij jouw wensen.  

Professioneel advies  

Eenmaal in de concept store zullen de professionele interieuradviseurs van Nobel Flooring je helpen met het uitzoeken van geschikte producten. Hierin zullen ze je bijstaan met hun advies over hoe je de inrichting van jouw woning naar een nog hoger niveau kan tillen. Op deze manier hopen zij een meerwaarde te kunnen zijn voor ieder project. Het is dus nooit verkeerd om inspiratiebeelden of afbeeldingen van jouw woning mee te nemen zodat je geholpen kan worden met het vinden van maatwerkoplossingen.

Concept Store, houten vloeren, Nobel Flooring

Hout en kunst 

Hetgeen dat deze concept store zo bijzonder maakt is dat Nobel Flooring enkele keren per jaar een kunstenaar uitnodigt om zijn of haar werkt te tonen in de winkel. Dit is een unieke gelegenheid om aanstormend talent te ontdekken en nog meer inspiratie op te doen. De krachtige combinatie van kunst en hout vormt hierbij een knappe synergie en zorgt daardoor voor een extra beleving. De eerste kunstenaar die zijn werk zal tonen in de concept store is niemand Eberhard Ross, zijn werk alleen al is zeker een bezoekje waard.  

Editor: Media team

Datum: 21-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Studio Leeman