De juiste audiotechnologie

The Stage Managers

Luisteren wordt in 2021 steeds meer een onderdeel van een vaste routine. We brengen gemiddeld 200 minuten per dag luisterend door en dit blijft groeien. Voor een perfecte keuze binnen je interieur is excellente audio dan ook net zo belangrijk als het design. The Stage Managers kan je helpen bij het kiezen van de best optie. Een combinatie van ultramoderne audiotechnologie en een indrukwekkend, door Porsche Design Studio onderscheidend esthetisch ontwerp maakt de LD-systems MAUI P900 luidspreker een icoon in de muziekindustrie.

Audiotechnologie, the Stage Managers, The Art of Living

Ultieme expressie
De MAUI P900 heeft een zeer brede horizontale spreiding van 140 graden en een smalle verticale spreiding van 15 graden. Hierdoor is de speaker te gebruiken om te performen voor zowel groot als klein publiek. Doordat de luidspreker de ultieme expressie van geluid heeft kun je hem zowel op verschillende plekken in huis plaatsen. Denk hierbij aan de woonkamer of welness, de luidspreker staat overal mooi. Daarnaast werkt de luidspreker met bluetooth, waardoor hij makkelijk te verbinden is. De luidspreker verkrijgbaar in Cocoon White, Platiunum Grey en Graphite Black.

Audiotechnologie, the Stage Managers, The Art of Living
Audiotechnologie, the Stage Managers, The Art of Living

Audiotechnologie
Het geluid van de MAUI P900 is strak, gedetailleerd en zeer dynamisch. De MAUI P900 maakt dan ook gebruik van ultramoderne audiotechnologie. Om uitmuntende audioprestaties te krijgen beschikt dit luidsprekersysteem over 50 premium speakerdrivers. Deze speakerdrivers zijn precies in fase en tijd op elkaar afgestemd op die manier in harmonie te functioneren. Deze audiotechnologie resulteert in uitmuntende audiopresentaties met een output van professionele klasse. Met. De speaker heeft een bereik van 15 meter. Zo kun je optimaal genieten van de mooiste muziek waar dan ook in huis.

The Stage Managers
The Stage Managers maakt gebruik van producten van hoge kwaliteit. Hierbij staat veiligheid hoog in het vaandel. Een snelle “plug and play” plaatsing, compacte opslage en eenvoudige bediening in combinatie met veiligheid is een basisvereiste voor The Stage Managers. Heb je advies nodig in combinatie met de juiste producten voor een permanente installatie? De The Stage Managers helpt je graag.