De juiste vakmensen maken het verschil

HaBé Bouwen in Stijl

Zeg je HaBé Bouwen in Stijl, dan zeg je specialistisch, eigentijds bouwbedrijf en een begrip in de regio. In 1998 zijn de broers Hans en Bertus van Ginkel met HaBé begonnen. Al jaren werken ze met een stabiel team vakmensen.

Op kantoor werken ze met een klein team. Het grootste deel van de collega’s werkt buiten aan exclusieve projecten in de regio. HaBé geeft hun mensen graag verantwoordelijkheid. Hierdoor wordt meer uitdaging en betrokkenheid ervaren. Het doel is om de komende jaren gecontroleerd te groeien met het bedrijf. 

Vakmensen, Woningbouw, The Art Of Living

Bijzondere projecten 

HaBé staat bekend om het bouwen van bijzondere projecten in de regio. Al jaren krijgen ze meer aanvragen dan dat ze aankunnen. Goede vakmannen zijn schaars en daardoor is HaBé ervan bewust dat ze deze vakmensen meer moeten bieden dan werk en inkomen. Kritisch zijn in het aannemen van projecten, de mensen in een vroeg stadium betrekken en hen de juiste verantwoordelijkheden geven hoort hierbij. HaBé wil dat iedereen het werk kan doen, dat bij hem/haar past. 

Bouw jij mee met HaBé?  

Zowel HaBé, als de onderaannemers hebben de lat hoog liggen. Met elkaar maak je immers het verschil. Zowel de collega’s buiten als binnen zijn gemotiveerd om goed werk af te leveren en zijn daarom instaat om met elkaar hoge kwaliteit te leveren!  

Wil jij gaan werken/leren of ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? HaBé kan het bieden en is op zoek naar een:  

  • Timmerman
  • Leerling timmerman
  • Voorman timmerman

HaBé geeft je graag de kans om binnen hun bedrijf aan de slag te gaan en daarbij is alles bespreekbaar. Daarnaast investeren ze graag in opleidingen, goed gereedschap en machines die ervoor zorgen dat jij je werk beter kunt uitvoeren. De passie voor het vak, is niet uit te drukken in woorden. Ga daarom eens vrijblijvend langs, neem contact op of kijk voor meer informatie op www.bouwen-in-stijl.nl 

Editor: Media team

Datum: 03-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van HaBé Bouwen in Stijl

Fotografie: HaBé Bouwen in Stijl