Kachelstoker, Leenders haardkachels, the art of living

  • Leenders Haardkachels
  • Industrieweg 25
  • 5688 DP Oirschot

De kachel aankoopgids | Leenders Haardkachels

Ben jij een echte kachelstoker en ben jij opzoek naar een nieuwe haardkachel? Dan kan de aankoopgids van Leenders Haardkachels jou daarbij helpen. Bij Leenders Haardkachels staat het vuur namelijk centraal.

Een echte kachelstoker

Volgens Leenders Haardkachels kan een huis niet zonder vuur. Huizen bestaan tenslotte dankzij de mens rond het vuur. Dat merk je vooral als je vuur in huis gewend bent en je in een huis komt zonder vuur. Dan kan het voor een echte kachelstoker heel koud en kill aanvoelen. Om voor je huis een passende kachel te vinden valt niet altijd mee. Er zijn veel verschillende designs en nog meer technieken waar je allemaal uit kan kiezen. Als het een tijdje geleden is dat je voor het laatst een kachel hebt gekocht, zul je merken dat de kachelindustrie in de tussentijd erg is veranderd.

Kachelstoker, Leenders haardkachels, the art of living

De kachel aankoopgids

Leenders Haardkachels heeft een gids geschreven die je kan helpen als echte kachelstoker bij de aankoop van een nieuwe kachel. De beste hulp komt van een gids in levenden lijve, maar misschien dat deze gids je alvast op weg kan helpen. In de gids vind je informatie over hoe je hout moet branden in een kachel. Ook geeft Leenders Haardkachels aan wat ‘verse lucht’ doet en wat het verschil is tussen vermogensbereik en capaciteit. Ben jij opzoek naar warmte, sfeer of juist allebei? De gids is via de website aan te vragen en wordt direct bezorgd in jouw digitale brievenbus. Vraag hier de kachel aankoopgids aan!

 

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie:  Leenders Haardkachels

____

____

Meer projecten bekijken van Leenders Haardkachels?