De keuze van een interieurstyliste: Kies voor deze sofa set

SUNS Tuinmeubelen

Suns Tuinmeubelen staat altijd open voor interessante samenwerkingen, dat bewezen ze wederom toen ze een coöpereerde met Chantal Bles. Velen zullen haar wel kennen want ze heeft inmiddels al 137.000 volgers op Instagram. Ze is als interieurstyliste altijd opzoek naar de juiste balans tussen design, materialen, kleuren en patronen. Dat ziet SUNS ook wel zitten en in het stijlen van de buitenruimte vonden beide partijen elkaar. Met het motto “let’s play” zijn ze aan de slag gegaan. Waanzinnige ideeën over de buitenruimte vloeide hieruit voort, met betrekking tot een sofa set, buitenlampen en accessoires.  

Luxe sofa set  

Wanneer het tijd is om de buitenruimte in te gaan richten is het altijd fijn om te werken vanuit een fijne basis. Een comfortabele loungeset, of in dit geval sofa set, kan dan ook niet ontbreken. Chantal koos de SUNS Bora set als basis. Deze sofa set heeft een neutrale tint waarop je eindeloos kunt variëren met aankleding. Hij kan dus met de trends en jouw wensen mee veranderen. De degelijke constructie bestaat uit robuust teak en geeft de set een beach-achtige uitstraling. Daarnaast is het materiaal weerbestendig waardoor de sofa set ook een lange levensduur kent.  

Buitenverlichting  

Daarnaast viel Chantal ook meteen voor de buitenverlichting van SUNS. De collectie van Mr. & Mrs. Solar werkt op zonne-energie, waardoor je het gemak ervaart ze te plaatsen waar je maar wil. Naast dit praktische aspect viel Chantal nog meer voor de uitstraling. Met de staander SUNS Jane, creëer je eenvoudig een heerlijke salon-sfeer op het terras. Looks en producten die je normaal alleen binnen aantreft, zijn nu geschikt voor buiten.  

Sofa, tuinmeubilair, SUNS Tuinmeubelen

Accessoires van SUNS  

Om de keuzes van Chantal nog interessanter te maken, is de buitenruimte af te stijlen met verschillende accessoires van SUNS. Kussens, poefs, buitenkleden of bijvoorbeeld een royale parasol, het bedrijf produceert deze producten allemaal. De SUNS Palmoli parasol is dan ook zeker het overwegen waard, net zoals de buitenvazen; SUNS Vasi. 

Editor: Media team

Datum: 15-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: SUNS Tuinmeubelen