De kracht van meubels

DAMI Luxury Interior

In het hart van Midden-Nederland heeft DAMI Luxury Interior een prachtige villa mogen voorzien van de meest unieke meubels, die het interieur naar een hoger niveau tillen. Elk stuk is zorgvuldig geselecteerd om luxe, klasse en stijl uit te stralen. We vertellen je graag meer over de verschillende meubelstukken en hun toevoeging in het interieur.

Luxueuze meubels

Laten we beginnen met de salontafel Zircon, een tijdloos en uiterst elegant ontwerp met kubistische vormen. De afgesneden hoek geeft deze tafel een unieke twist en trekt direct de aandacht. De Zircon, vervaardigd uit het prachtige marmer Café Amaro met Dark Brown Ultra Mat, straalt ware luxe uit.

Naast de salontafel Zircon is ook de bijzettafel Sapphire geplaatst. Deze tafel ademt mondaine finesse en is een echte blikvanger in het interieur. Met een strakke uitstraling en hoogwaardige materialen is de Sapphire het perfecte accessoire waar je altijd al naar opzoek was. De combinatie van de Café Amaro marmeren top en het Bronze Softtouch frame zorgt voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Een van de andere meubels is de bijzettafel Ruby. Deze tafel is, net als de Sapphire, vervaardigd uit Café Amaro marmer. De Ruby is uniek door het samenspel van weelderige rondingen en strakke, rechte lijnen. Deze tafel voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte en is de ideale aanvulling op een luxueuze inrichting.

Tot slot de Emerald bijzettafel, die is uitgerust met een Café Amaro marmeren top en een mat zwart frame. Met zijn statische en minimalistische uiterlijk is de Emerald geschikt voor alle interieurstijlen. De tafel kan gemixt en gematched worden naar wens, zo wordt ervoor gezorgd dat de tafel naadloos aansluit bij jouw persoonlijke smaak en het totaalplaatje naar een hoger niveau tilt.

Ervaar de kracht van meubels

Geef jouw interieur een boost met deze bijzondere meubelstukken die luxe en stijl uitstralen. Je zal versteld staan van de impact die deze unieke meubels hebben op de uitstraling van jouw woning.

Wil jij jouw interieur ook een boost geven? Neem dan contact op met DAMI Luxury Interior en ontdek hoe deze bijzondere stukken jouw woning kunnen transformeren. Op naar een woning die helemaal bij jou past!

Editor: Media Team

Datum: 07-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: DAMI Luxury Interior