De lancering van het mooiste bed van Nederland: de Grand Vividus van Hästens 

Droomboulevard Oisterwijk

Donderdag 25 april vond er een speciaal evenement plaats bij Droomboulevard Oisterwijk. Een evenement in de showroom waarbij het mooiste en nieuwste bed de Grand Vividus van Hästens werd gelanceerd. Een uniek evenement en een uniek product, Droomboulevard Oisterwijk is namelijk het tweede bedrijf in Nederland dat dit unieke bed in de showroom mag tentoonstellen en verkopen. Waarom de Grand Vividus zo uniek is vertellen we je graag.  

Een tijdloos en klassiek design 

De Grand Vividus komt voort uit een exclusieve samenwerking tussen Hästens en designer Ferris Rafauli. In de designwereld staat Rafauli bekend om zijn innovatieve projecten. Voor dit bed liet de kunstenaar zich inspireren door het rijke erfgoed en de lange geschiedenis van Hästens als bedden- en zadelfabrikant. Het bed is behalve een functioneel meubelstuk ook een waar kunstwerk voor in de slaapkamer met een tijdloos en klassiek design. Het is een unieke stijl met een zeer luxe uitstraling. Met dit model tilt Hästens luxe en comfort naar een hoger niveau. De Grand Vividus is geheel met de hand gemaakt in de Hästens fabriek in Köping, Zweden. Speciaal voor het fabriceren van dit unieke bed werd een nieuw trainingsprogramma opgezet onder leiding van een Zweedse meesterzadelmaker om alle details met precisie te creëren. 

Het merk Hästens 

Al sinds 1852 ontwerpt Hästens bedden voor de best mogelijk slaap, een Zweeds familiebedrijf met eigen atelier in Köping die de beste technieken al zes generaties lang doorgeven. Alle bedden worden handgemaakt, waarbij enkel hoogwaardige materialen worden gebruikt. Hoogwaardige, duurzame en natuurlijke materialen. Hästens-bedden zijn verkrijgbaar in 45 landen, met meer dan 300 partners in verschillende continenten zoals Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Zodoende is het merk uitgegroeid tot een wereldwijde fabrikant, retailer en leverancier van premium bedden.  

Bezoek de showroom van Droomboulevard

In de showroom van Droomboulevard Oisterwijk, kun je wegdromen in ruim 5.000 m2 bedden, boxsprings, matrassen, kasten en slaapkameraccessoires van uitsluiten topmerken. Topmerken zoals Hästens. De nieuwe Brand Store heeft de grootste collectie topmerken van Noord-Brabant. Bovendien staan onze gastvrije medewerkers voor je klaar voor advies en het beantwoorden van al je vragen.  

Editor: Lizzy Anker

Datum: 15-05-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living