De luxe meubels van Dami, Dami, luxe meubels

  • DAMI Luxury Interior
  • De Kroonweg 12
  • 5145 NH Waalwijk

De luxe meubels van Dami | Dami Luxury Interior

Dit pand straalt van top tot teen luxe uit. Door het gebruik van rijke materialen en meubelen die een dure uitstraling hebben, krijgt het pand direct een gevoel van klasse en succes. Dit prachtige interieur is volledig ingericht met de meubelstukken van Dami Luxury Interior. Ieder meubelstuk van Dami is ontstaan door een ontwerp die via potlood op papier haar eerste leven krijgt. Door de keuze van bijzondere materialen en kleuren worden de meubelstukken omgetoverd tot luxe meubels.

Lobby

Bij binnenkomst is het eerste wat je opvalt de grootsheid van de ruimte. De lobby is volledig afgestemd met de rest van het pand en ziet er luxe uit door de keuze van marmeren muren, de prachtige lounge stoelen en bijpassende bijzettafels. De lobby is hierdoor een echte lust voor het oog.

Design

De luxe meubels van Dami zijn begonnen met het tekenen op papier. Dami is ontstaan toen Daniëlle de Ruijter haar eigen huis aan het inrichten was. Ze was op zoek naar dat ene detail in een meubelstuk wat het uniek maakte. Toen heeft ze Dami opgericht om meubels te creëren die het interieur een stijlvolle en luxe uitstraling te geven. De meubelen hebben een Italiaanse stijl en zijn gemaakt in Nederland. De boodschap achter de meubelen is dat ze elegant zijn, balans uitstralen, een hotel gevoel geven en ze zijn ontworpen tot in de details.

De luxe meubels van Dami, Dami, luxe meubels

De luxe meubels van Dami, Dami, luxe meubels

Boardroom

In de vergaderruimte van dit pand zijn de meubelen van Dami een echte eye catcher. In de transparante ruimte is het eerste wat je direct opvalt de enorme ovale tafel. De tafel is een van luxe meubels uit de collectie van Dami. Het tafelblad bestaat uit een prachtig marmer, welke als ‘openbook’ verwerkt is. De tafel wordt volledig gemaakt door een bronskleurige softtouch afwerking. De luxe meubelen van Dami zijn een combinatie van elegantie en hedendaags ontwerp waardoor het interieurontwerp naar een hoger niveau wordt getild.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Dami Luxury Interior

___

 

___

Meer projecten bekijken van Dami Luxury Interior?


Web editor: Media team     |

Datum: 02 | okt | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media