De luxe uitstraling van een krasvrije gietvloer  

Behaaglijk Wonen

Een krasvrije gietvloer voor de woning van je dromen? Wie wil dat nu niet. Behaaglijk Wonen is de enige echte leverancier van originele, krasvaste gietvloeren. Niet alleen zijn de gietvloeren krasvrij, maar ook waterdicht en UV-bestendig. De gietvloeren komen uit Italië en zijn echte krachtpatsers. Laat je inspireren door dit project uit Putten, waarbij een landelijke uitstraling samenkomt met moderne elementen.

Gietvloer in de woonkamer

Een woonkamer is de plek waar je ontspant met een glas wijn op de bank, heen en weer schuift met meubels en kinderen hun speelgoed uitstallen. Een vloer krijgt veel te verduren. Een Italiaanse gietvloer is de oplossing. Deze gietvloer voor de woonkamer is krasvrij, waterdicht en UV-bestendig. Je hoeft je dus zich geen zorgen te maken over krassen, scheuren of vlekken. Deze gietvloeren kunnen wel wat hebben. Slijten? Dat doen ze amper. Ze gaan tientallen jaren mee. Een gietvloer wordt altijd van een antibacteriële coating voorzien.

Minimal gietvloer

De vloer in de woonkamer van dit project in Putten is een minimal gietvloer in de kleur ‘Funghi’. In de badkamer zie je de minimal gietvloer in de kleur ‘Ilona’. Een minimal vloer bestaat uit kunstharst, maar zonder lavasteen. Het heeft een rustige uitstraling. Dat past perfect bij een minimalistische woonstijl. Niet al te veel poespas, maar rust, reinheid en regelmaat. Daarnaast kun je dit materiaal ook gebruiken voor de muurafwerking. Art-beton zorgt voor een strakke wandafwerking. Het maakt je ruimte één geheel. Het lijkt op beton ciré, voor een moderne uitstraling.

Waterdicht en onderhoudsarm

Wanneer je een nieuwe vloer voor de badkamer overweegt, moet de vloer aan een belangrijke eis voldoen: het moet waterdicht zijn. Waar de meeste badkamervloeren zeer krasgevoelig zijn, kunnen de gietvloeren van Behaaglijk Wonen wel tegen een stootje. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken wanneer een föhn uit je handen valt. Of bijvoorbeeld wanneer je favoriete parfum op de grond aan diggelen valt. Net als bij je woonkamer kun je een badkamer ook voorzien van gietvloer wanden. Het geeft een badkamer een luxe upgrade. Bovendien is je badkamer daardoor snel en eenvoudig schoon te maken. Zo voorkom je schimmel en vochtplekken in de badkamer.

Editor: Media Team

Datum: 08-05-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Behaaglijk Wonen